Draugiem.lv aplikācija tagad arī uz Android planšetēm

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Īsziņas Draugiem.lv aplikācija tagad arī uz Android planšetēm

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157819
    shady
    Participant

    Google Play ir ievietota aplikācija “Draugiem.lv”, kura pielāgota arī planšetdatoriem. Kā apgalvo Draugiem.lv runas vīrs – uz tabletēm izskatās smuki.

    => https://play.google.com/store/apps/details?id=com.draugiem2&hl=lv

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_draugiemlv_android_tablet_1.png[/img]

    #294369
    cesedy
    Participant

    Pa nakti man atjaunojās uz janāko versiju. Izmantoju SE Xperia Play. Nezinu kā uz tabletēm, bet uz telefonu navigējot, piemēram, caur galerijām uz augšu un leju, man randomā izlec izvelnes logs (kaut navigēju ekrāna otrā pusē, no kuras nevar izsaukt izvēlni). Kā arī ar Menu pogu vairs nevar izsaukt izvelnes logu. Kā arī mēģinot palielināt bildi, ja abi pirksti nepavelkas vienādos attālumos, tad aplikācija uzreiz mēģina attēlot iepriekšējo/nākamo bildi. Bet tā aplikācijai nav ne vainas, viss ir labi pārskatāms, bet vēl ir šis tas jāpieslīpē.

    #294370
    samurajs
    Participant

    Nu cmukāks ir palicis, un ar vairāk iespējām. Vai labāks – nezinu. Jau pie pirmās palaišanas iekakāja pulkākus MB bilžu draugiemcache mapē, kura atkal laikam ir bezlimita, un nāksies tīrīt ar rokām?

    #294371
    MopsisLV
    Participant

    Priecē, ka tagad var apskatīt domubiedru grupas.

    #294372
    cesedy
    Participant

    Hmm, pa šo laiku jau ir bijuši 2-3 atjauninājumi. Tātad viss tiek pieslīpēts, kas ir ļoti labi. Tagad var izsaukt izvēlnes logu ar Menu pogu. Tik vēl aizvien nav izlabots tas, ka palielinot attēlu aplikācija vēlas pāriet uz nākamo attēlu, jo pirksts/pirksti pietuvojas pārāk tuvu sānu malām. Bet, ja attēlus palielina velkot uz augšu un leju, tad viss kārtībā.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā