Jūnijā sola Windows Blue publisko testēšanu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Jūnijā sola Windows Blue publisko testēšanu

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158036
    samurajs
    Participant

    Kā ziņo The Verge, no 26. līdz 28. jūnijam Sanfrancisko notiks Windows izstrādātāju konference, kurā dalībniekus iepazīstinās ar visām Windows Blue niansēm. Microsoft lauzis tradīciju šādas konferences vienmēr rīkot rudenī. Bez tam plānota arī Windows Blue Public Preview publiskā testēšana. Gatavojamā beta versija paredzēta “izstrādātājiem un entuziastiem”; ar pēdējo visdrīzāk domāti visi Windows lietotāji. Vēl Microsoft apstiprinājis atjauninājuma koda nosaukumu “Blue”, bet šis nosaukums diez vai paliks – tirgū Windows 8 atjauninājums visticamāk nonāks ar citu vārdu.

    Pirms Public Preview gaidāma vēl Milestone 2 stadija, bet RTM versija varētu iznākt augustā. Internetā noplūdusī agrīnā kompilācija Windows Blue Build 9364 ar lielo uzlabojumu skaitu liecina, ka tirgū nonākušais Windows 8 bijis visai nepilnīgs, kas arī izskaidro zemo pircēju aktivitāti.

    Attēlos: Windows Blue ieviesta lietotņu automātiskā atjaunināšana; tiek strādāts pie ērtas PC izslēgšanas

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_set_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_slide_1.jpg[/img]

    Avots u.c.

    #295885
    Aldis
    Participant

    Jā, pie PC izslēgšanas vajadzētu piestrādāt, jo power pogas noslēgšanu viņš izdomā kā [lock], un pati izslēgšana mētājas zem paneļa labajā pusē.

    #295886
    bluebird
    Participant

    Uz Windows 8. versiju pagaidām neesmu nomigrējis Iespējams Windows Blue būs mana izvēle!

    #295887
    GulbisRG
    Participant

    Es savu lielo testu veikšu laikam tad kad būs klasiska start poga. Š aja W Blue versija tā jau būs ieviesta?

    #295888
    LooNeY
    Participant

    Itka jau m$ saka ka ar windows blue ieviesīs start pogu, bet patlaban arī jaunākajā nolīkotajā testa versijā start pogas nav….

    😉 vistaicamāk ka šo funkciju ja tiešām izdomās ieviest ta tas būs tikai RTM versijā jo tas nav nekas tāds uz ko vajadzetu firmai fokusēties….

    Nezinu vai esmu fleksibls cilveks, bet man galīgi vairs nepiš tā start poga un ar metro izdzīvoju pietiekami labi un pat labāk! Uzinstalēju to start apakšējo paneli no 3rd party – pilnīgi identiska orģinālajam, bet likās galīgi neparocīgi un oldscool( tas ir tāpat kā uz w7 sēdet ar windows classic tēmu ) … Nez…. Ar metro kad piešaujās un pierod tomēr VAR veiklāk savas velamās funkcijas izpildīt nekā ar ‘Start’ opciju kur viss ir sabāsts brutāli vienā lielā listē un tad ej un meklē….

    Atdzīstu ka pirmā metro versijā DADUZ kas būtu jālabo un jāoptimizē lai tiešam būtu konča, bet padomājiet cik gadus m$ uzlaboja ‘Start’ pogu kamēr ta bija perfekta…. 😉 Tapēc būtībā īsti kritikas vēl nevar būt metro stilam…

    Power meņū vispār metro varēj būt uzreiz apakšā stūrī tādā smukā veidā nevis zem settings un tad tikai power un tad tikai izvelies ko gribi darīt ar to power funkciju, bet nu jā… ka jau teicu priekš pirmās versijas kura ir pilnīgi jauna un savādāka UI vide windows firmā, metro ir pietiekami labs un izdevies! Tagad tik atliek pēc iespējas ātrāk noslīpēt!

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā