Kādu programmu jūs lietojat, lai taisītu mājas lapas?

Sākumlapa Forumi Mājas lapu izstrāde Web veidošana un problēmas Kādu programmu jūs lietojat, lai taisītu mājas lapas?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #145897
    normis_161
    Participant

    Kādas programmas jūs lietojat, lai uztaisītu mājas lapu, precīzāk, man intresē tas, vai jums darbā deva brīvu izvēli ar kādu programmu strādāt, vai arī jums pateica ar kādu jums būs jāstrādā. Man jau, piemēram, vissaprotamākā likās Microsoft Front Page, jo es šo programmu varēju dažās dienās iemācīties, jo lasīju vienu grāmatu par šo tēmu, kur bija viss sīki un smalki aprasktīts. Bet mūsdienas jau droši vien nelieto šo programmu? Programmu, ko man, piemēram, ieteica pasniedzēja bija Macromedia Dreamweaver MX 2004. Tagad tikai jāmēģina atrast kaut kāda pamacība par šo programmu. Ja kāds strādā ar šo programmu, tad es būtu pateicīgs par to, ja pateiktu, kur varētu atrast normālu pamācību. Vienu vienreiz atradu, bet tur nekā nebija.

    #169350
    Sid
    Participant

    Nū.. es gan reti kaut ko skribelēju, bet parasti es to daru ar notepad. ^^

    #169351
    Foxsk8
    Participant

    Notepad.lv ir veidots izmantojot parasto notepad programmu. Bet pārsvara izmantoju editplus, teksta redaktoru priekš mājas lapu taisīšanas. Jā dreamwaver ir pamatīgs monstrs.

    #169352
    Tvinky
    Participant

    Esmu strādājis gan ar MS FP, gan ar Macromedia Dreamweaver un Macromedia Dreamweaver ir labāks 😉 Jaunās versijas laikam vēl labākas, bet daudz ar šīm neizrāvos. Papētīju, paspaidīju un sapratu, ka ar toku to pašu var iegūt – turklāt vēl precīzāk un pareizāk sazīmēt, nekā programma to grib.

    #169353
    Mr.Death
    Participant

    NOTEPAD vislabākais :money:

    Code:

    Notepad.lv ir veidots izmantojot parasto notepad programmu. Bet pārsvara izmantoju editplus, teksta redaktoru priekš mājas lapu taisīšanas. Jā dreamwaver ir pamatīgs monstrs.

    ko nu lej, neviens tak tos pluginus un phpbb engini nekodēja uz notepad 😀

    #169354
    brivprac
    Participant

    kad sāku apgūt php un java scriptu tad no sākuma protams bija notepad, vēlāk gribējās kko nopietnāku un druknāku tieši web dizainā, pārgāju uz Macromedia Dreamweaver laikam 8oto, pēcāk uz MX tagad esmu uzlicis Adobe Dreamweaver CS3 versiju :money: un baigi iepatikās plusi ir daudzi piem. vienlaicīgi vari koriģēt un pārskatīt grafisko un scriptu, atpazīst un pasaka priekšā lielāko daļu kodus, palēnām sāku aizmirst valodas kuras no sākuma baigi cītīgi mēģināju iekalt :rofl: un tonna ar visvisādām fīčām kuras es laikam nebeigšu atklāt.. vēl ir smuki ka sākot jaunu projektu izej cauri wizardam un dreamweavers smuki visu saliek pēc w3 standartiem ļauj uzreiz krāmēt uz servera kur hosto, pievienot domeinus jau sākumā, un saveidot folderus.

    reku pāris piemēri no googles, ka viss ir smuki pārskatāms:

    [img]https://images.digitalmedianet.com/2006/Week_20/obcp5u2y/story/art_david_fig2.jpg[/img]

    [img]https://radekhulan.cz/img/dreamweaver8/dreamweaver8.png[/img]

    To normis_161: man ir kkādi video tutoriāļi un pdf, tikai uz vecajām versijām 🙁 , ja vajag pado ziņu!

    #169355
    Foxsk8
    Participant

    Iesācējiem ieteiktu izmantot MS Fronpage, bet jābūt ir ļoti uzmanīgam, lai nepielaistu gļukus.

    TO Edgars

    Iespējams, ka engine nav kodēts ar MS notepad, bet notepad.lv modifikācijas un viss pārējais, kas šķir no standarta phpbb foruma līdz notepad.lv tagadējā izskata lielāko ties ir kodēts, likts un līmēts kopā ar teksta editoru EDITPLUS

    #169356
    nitro
    Participant
    #169357
    Mad182
    Participant

    Linux – bluefish

    Win – editplus

    #169358
    preddetor
    Participant

    Piem. es lietoju Adobe GoLive CS2. Baigi patiik tas, ka rakstot tegus taa proga automaatiski dod tegu variantus, un jamus nosleedz. Lai veidotu kko ieksh CSS, pietiek zinaat tikai pamatus, un vajag pacakareeties lai piesjautos, i viss… 😉 Ar FrontPage toc var visu nojaat 0.3 sekundees! Pasja pieredze… Triis stundu darbs pakaljaa tikai ar vienu peles klikskji. Tajaa momentaa, kad biju apjeedzis, ko esmu izdariijis, es ar peli saaku dauziit klavieri, un iekraavu kastei ar kaaju. Bet tas bija sen… :rofl: Dreamwaver’u laikam buus jaapameegjina… Izklausaas jau labi. P.S. Frontpage ir kaka! Jams sajaaj prieksjstatu par weba veidosjanu!

    #169359
    deivs001
    Participant

    Kad sāku pašos pamatos strādāt un saprast, kas ir HTML tad ķēpājos ar notepad. Pēc tam nāca Dreamweaver ar to arī tapa mans pirmais skricelējums HTML kodā. Pēcāk meklējot, ko mazāk prasīgu atradās daudz dažādi editori. Gan Context, editplus, …..

    #169360
    Foxsk8
    Participant

    Uzskatu, ka EditPlus ir viena no labākām šāda veida teksta redaktoru programmām. Kaut kā pie notepad2 nevaru pierast.

    #169361
    deivs001
    Participant

    es gan neiešu kādu rediģētāju slivināt vai nopelt. Katram ir savi plusi un mīnusi.

    #169362
    Mr.Death
    Participant

    Ar tagad pārgāju uz Notepad2 un ko teikšu – zajebis programma. Sākumā tikai fīča – jāuzliek kāds “Baltic” fonts savādāk teksti rādās ar tizliem ķeburiem. Tā jau baigi labā. Parāda visu koda pierakstu pēc krāsām u.t.t. :party:

    #169363
    stonexxx
    Participant

    HAPedit domaju diezgan labs,un bezmaxas!!!

    https://hapedit.free.fr/download.php

    #169364
    EmilsF
    Participant

    Es izmantoju notepad un adobi.. 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā