DRL ceturtā sezona būs pieejama bezmaksas

Drona sacīkšu cienītājiem šogad būs iespēja skatīties sacensības tiešsaistē bezmaksas. DRL (Drone Racing League) – viena no lielākajām sacensību grupām paziņoja, ka savu ceturto sezonu no 11. augusta rādīs tiešsaistē Twittter un ķīniešu video vietnē Youku. Sacīkstes pārraidīs arī NBC un NBCSN.

Pēdējās trīs sezonas DRL bijis noslēgts līgums ar tādiem maksas televīzijas kanāliem kā ESPN, Sky un Disney. Sacīkstes bijis iespējams skatīties arī tiešsaistē, ja bijis abonēts attiecīgais pārraidītājs.

DRL vadītājs Nikolass Horbaczevski The Verge stāsta, ka ar šādu soli plāno pievērst lielāku jauno skatītāju uzmanību. Pēdējos trīs gados no faniem saņemtas vairākas sūdzības par to, ka sacīkstes nav iespējams vērot lielākā straumēšanas platformā. Nikolass Horbaczevski piemin, ka Twitter paralēli izveidojies kā platforma līdzjutējiem, kur apspriest DRL sacensības, tādēļ arī ticis pieņemts lēmums tur straumēt nākamo sezonu.

Twitter nesen izlaidis iespēju ilgstoši straumēt dažādus sporta pasākumus, un kļuvis par platformu, kur tiek straumētas NFL, NHL, NBA spēles. Twitter piebilst, ka vēlas popularizēt šo funkciju, jo tiek bieži izmantota kā spēļu līdzjutēju platforma. Tiek prognozēts, ka šī funkcija samazinās straujo ikmēneša aktīvo lietotāju skaita kritumu.

DRL ceturtā sezona būs aptuveni 44 stundas gara. Katrās sacensībās dronu pilotiem caur dažādiem vārtiem būs jāvada drons ar ātrumu 80 jūdzes/h. Interesants šī gada pavērsiens – sacensībās piedalīsies arī AI (mākslīgā intelekta) pilots, kuru sponsorē aerokosmisko tehnoloģiju firma Lockheed Martin. Pirmā komanda, kas izveidos pašpilota dronu, kas spēs pārspēt cilvēku, saņems 200 000 ASV dolāru.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt