Motorola Droid Turbo 2 revolūcija – garantēti nesasitams displejs

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Motorola Droid Turbo 2 revolūcija – garantēti nesasitams displejs

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #161473
    samurajs
    Participant

    Daudzi viedtālruņu īpašnieki noteikti būs saskārušies ar visnepatīkamāko, kas vien var būt – nejauša kritiena rezultātā sasistu displeju. Vai labākajā gadījumā ar “zirneklīti” uz stikla. Nopērkot jaunāko Motorolas TOP modeli Droid Turbo 2 ar Moto ShatterShieldâ„¢ displeju, jums par to uztraukties nevajadzēs – ražotājs pret ekrāna saplīšanu dod četru (!) gadu garantiju. Tāpēc vairs nav aktuāli apspriest jautājumu “var sasist vai nevar sasist?” Ja normālos ekspluatācijas apstākļos varēs, tad displeju mainīs bez maksas. Uzreiz jāpiebilst “normālos apstākļos”, jo uz gadījumiem, kad viedtālruni ar spēku trieks pret sienu, paliks zem tanka, vai tam uzkāps zilonis – garantija neattieksies.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_moto1_2.jpg[/img]

    Motorola runā par piecu slāņu konstrukciju, pateicoties kurai displejs būs nesasitams. Apakšā atrodas konstrukcijas alumīnija rāmis. Š ī masīvā rāmja dēļ zināmā mērā upurēta dizainiskā pievilcība – redzam, ka ap displeju nav tās šaurās maliņas, pie kurām jau pierasts. Numurs divi ir 5,4 collu lokans AMOLED panelis ar 4K izšķirtspēju (domājams, ka panelim ir organiska materiāla pamatne ierastā stikla vietā). Tālāk nāk skārienpanelis, tad pamata stikls, un pašā augšā vēl īpašs aizsargslānis. Š im kārtainajam pīrāgam jānodrošina ekrāna veselums 4 gadu garumā. Par skrāpējumiem gan nekas nav teikts; katrā gadījumā uz šādiem defektiem garantija neattiecas.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_moto2_1.jpg[/img]

    Droid Turbo 2 “dzelži” būs savai klasei atbilstoši: Qualcomm Snapdragon 810 Octacore-SoC ar 2,0 GHz taktsfrekvenci un 3 GB RAM. 32 vai 64 GB iebūvētā atmiņa plus microSD. 21/5 MPix kameras (gan bez OIS). Milzīgā 3760 mAh baterija garantē vismaz 2 dienas bez lādēšanas. Īpašs nanoblīvējums nodrošina Droid Turbo 2 ūdensizturību. Pie šiem parametriem modelis nav biezāks par 9 mm un sver tikai 169 gramus.

    Latvijā vēl pagaidām nāksies paciesties, un dauzīt stiklus pa vecam. Motorola Droid Turbo 2 sākumā tirgos tikai Verizon tīklā ASV par 624 USD (cena bez līguma).

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_moto3_1.jpg[/img]

    Motorola Produktu lapa

    #321142
    Kualds
    Participant

    Man liekas, ka tiem kam tie telefoni krīt/ skrāpējas, ir tizleņi vai arī nerūpējas par savu mantu. Protams, viss kas var gadīties, ir pāris reizes no rokas izslīdējis. Man jau divi gadi ir Lumia 925. Visu laiku ir kaverā un nav neviens skrāpējums uz ekrāna.

    #321143
    msh
    Participant

    Man atkal liekas ka tie, kas lieto telefoniem kaut kādus vāciņus, ir kaut kādi āksti – gribētos jau vispār izteikties spēcīgākiem vārdiem. Telefons – sakaru ierīce – ir domāts lai to LIETOTU, nevis lai ar to auklētos, un līdz ar to telefonam ir jābūjt atbilstošam lietošanai, nevis otrādi. Maciņi ir ākstu galējā izpausme, līmeni mazāka ir aftermarket celkas līmēšana uz ekrāniem – varētu jau teikt ka otrādi, bet celka vismaz netraucē no kabatas izvelkot uzreiz tikt pie ekrāna.

    Es tagad nejauši esmu ticis pie plakanā, mutere piedāvāja savu LG E430, prikola pēc paņēmu, pa tēmu “how bad could it be?”, paskatīsimies, cik ilgi viņš iztiks bez zirneklīšiem. Paņēmu jo 1) izmērs ir puslīdz pieciešams, platumā un garumā tāds pats kā mans lielais īpods, tikai kādu milimetru biezāks 2) normālā izmēra SIM kartele 3) atmiņas karte – bet nu pagaidām tāpat auklējos – turu vienu pašu vai tikai kopā ar austiņām kabatā. Atšķirībā no M55, kurš ir lietošanai piemērots telefons, spējīgs bez sekām krist no 2 m augstuma [piemēram, ja kāds kolēģis nejauši norauj no plaukta ģērbtuvē] un turot vienā kabatā ar atslēgām, tam nekas ievērības cienīgs nenotiek. Nu labi, varbūt šitas ar laiku arī sāks dzīvot vienā kabatā ar atslēgām.

    #321144
    romajo
    Participant

    “Reizi gadā pat slotas kāts izšauj”, ir tāds sakāmais, un, ja nu tas ekrāns kkāda iemesla pēc tomēr saplīst/ieplīst, ej nu pierādi, ka tu šķūni neturi ziloni. 😀 Būtībā garantijas pret ekrāna bojājumiem tā kā tā nav, jo nav saplēšams.

    Ar tiem vākiem tā ir kā ir. Parasti, kad kko pērk, viens no galvenajiem izvēles faktoriem ir preces vizuālais izskats. Dizaineris vaiga sviedros ņemas lai telefoni atšķirtos, bet pircējs ņem un iebāž so makā lai saglabātu aparāta izskatu, kuru tāpat neviens neredz, pat pats. Pret plēvēm un aizsargstikliem gan man pretenziju nav.

    #321145
    jurgenz
    Participant

    Pilnībā piekrītu, ka telefonu vienkārši jālieto un nav ko auklēties.

    Lietoju moto G (nav žēl cenas dēļ). Cik kritis, lidojis, ar atslēgām tusējis.. cepuri nost šitam modelim (gorilla glass (2?)), ļoti labi ekrāns turas.

    Tas pats hct wp8 reiz izvēlās no gultas pa nakti (50cm (?) kritiens), zirneklis ekrāns.

    Aifons 4s nokrita veikalā uz flīzēm, displejs atteicās vairs ko rādīt..

    Ja man ar riteni minot bail telefonu izņemt no kabatas, jo var nokrist, sasist, tad man tādu telefonu nevajag, tobiš, nepirkšu telefonu virs 300-400€. Lietotu – 150€.

    Kā OP teic

    Quote:

    Man liekas, ka tiem kam tie telefoni krīt/ skrāpējas

    un:

    Quote:

    ir pāris reizes no rokas izslīdējis

    #321146
    Jaunzems
    Participant

    Š im “neplīstošajam” displejam ir daži mīnusi – tā kā tas ir pārklāts ar vairākiem slāņiem, tas būs blāvāks nekā superplānie gorilla glass digitizeru displeji. Tas ir plastmasas displejs, nevis stikla, kas ir iemesls, kādēļ tas neplīst, bet liecas.

    Protams, kārtējo reizi jāuzdirš Verizon. Vispirms – kas, pie velna, ir tas par tizlu Verizon logo tieši apakšā, tieši pa vidu skaļruņa strīpai? Huļi šis telefons bija jāpadara ekskluzīvs Verizon, nenopērkams visā pārējā pasaulē? Un, pats galvenais, kāda velna pēc viņi izlaida telefonu ar 5.1, un nevis 6.0….?

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā