Teroristu medības – ASV skolās modrība izrādās augstā līmenī

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Teroristu medības – ASV skolās modrība izrādās augstā līmenī

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #161345
    samurajs
    Participant

    Izrādās, ka 2001. gada 11. septembra notikumi atstājuši paliekošu mācību ASV sabiedrībā. Līdz ar to cilvēkiem, kuriem patīk pašiem montēt un lodēt elektroniskas “pariktes”, dzīve var arī nebūt salda. Tā Irvingas (Teksasa) skolā tika arestēts talantīgs 14-gadīgs musulmaņu skolnieks Ahmeds Mohameds par to, ka mājās izgatavojis elektronisko pulksteni, un nesis to atrādīt skolotājam. Pēc pasniedzēja ieteikuma tas tika darīts slepus, bet kad mugursomā darinājums pēkšņi sācis pīkstēt, uzreiz sacelta trauksme, un izsaukta policija. Jāatzīst, ka pulksteņa ārējais izskats bija pietiekami mulsinošs (attēlā). Uz čemodāniņa vāka vēl greznojies hologrāfisks tīģeris. It kā skaidrs, ka nekādas sprāgstvielas tur nav, tomēr skolas direktors policijas izsaukšanu pamatoja ar “aizdomu gadījumā pedagogiem pašiem nav tiesību noteikt spridzekļu klātbūtni vai neesamību”.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_37b5578bac0d4f23ba3a7e9b25480de0_1.jpg[/img]

    Pēc Ahmeda Mohameda nogādāšanas nopratināšanas kamerā un vecāku izsaukšanas viņš atbrīvots, bet ierīce konfiscēta. Skolas direktors Bens Kamingss skolnieku vecākiem izsūtīja vēstuli ar situācijas skaidrojumu. Viss kļuvis skaidrs – skolnieks pārkāpis skolas iekšējās kārtības noteikumus (skolas teritorijā nedrīkst ienest aizdomīgas lietas), un veiktie pasākumi kalpojuši sabiedrības drošībai.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_co_9usxuyaa33stjpg_large_1.jpg[/img]

    Minētais Ahmeds Mohameds ne pirmo gadu nodarbojas ar radiotehniku un elektroniku. Kaut arī nācies pārciest mazliet izbaiļu, jaunais cilvēks nu kļuvis slavens. Pats Marks Cukerbergs viņu jau aicinājis uz Facebook.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_nm_16ahmed3_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_214370805cf84b55bfa5bcc85f2e49a5_1.png[/img]Dallas News u.c.

    #320366
    Crow
    Participant

    Ka mistisku shēmu koferītī, ko slepus nes kāds Ahmeds, un kas vēl pīkstēt sāk, noturēs par IED, tas tak ezim bij skaidrs. Un visticamāk tāds abiem ģēnijiem arī bija plāns, lai bišķi pa virsrakstiem padancotu. Un rau – прокатило.

    #320367
    Participant

    Manuprāt, Ahmeds grib nopelnīt sāpju naudu, ar ko varētu uztaisīt īstu uguņošanu. Domāju, ka kādā metro. 🙂

    #320368
    ExDec
    Participant

    Pareizi ir. Vajag paretināt tās hamburgeru rijošās, tupās nācijas rindas.

    #320369
    Crow
    Participant

    Puiškānam, reiz tik gudrs ir, vajadzēja aizdomāties par to, kāpēc tādas lietas var šķist aizdomīgas, kāpēc ienest tādas skolas teritorijā vispār nav atļauts un kā tas vēsturiski sasaistās ar Ahmediem, Abdullām un Muhamediem, ibo ne jau mucā dzīvo (vai tomēr?). Un nevis stiept savu šedevru un skolotājam uztaisīt pārsteigumu ķipa “Sir, this will blow your mind!”.

    Neattaisnoju, kā ar puiškānu par to izrīkojās. No jūsu morālā skatu punkta notika iebaidīšana. No visai pamatotu aizdomu puses (kā man izskatās) netika izsaukta bumbu brigāde, nenotika evakuācija, puiškānu vienkārši brutāli pratināja, kamēr reālu draudu gadienā joprojām viss varēja nah pajukt. Tiklīdz saprata lietas būtību – stingrais rājiens un zvans vecajiem, ar ko arī lieta būtu bijusi jāizbeidz.

    A tagad SJW un liberastiem ir atkal, par ko padziedāt.

    #320370
    Black
    Participant

    Ne tikai Cukuriņš ir ieinteresēts. Obamā kungs arī grib jaunu laikrādi.

    #320371
    LooNeY
    Participant

    Obama kungs ar savas zemes principiem viņu iemet miskastē… kur viņš tālāk savu zināšanas izmantos???…. PĀĀREIZI! būs jaunais kārtējais bumbu meistars kādā grupējumā.

    Paši talantīgus cilvēkus uz rasas aizdomām izmet misenē un tad amīši čīkst par ‘teroristiem’… PAŠ I viņi izveido tos teroristus un pēctam ar viņiem cīnas, žēl ka pa vidu jācieš nevainīgiem cilvekiem.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā