WhatsApp beta versijā izlaiž iespēju reaģēt uz ziņām ar emocijzīmītēm

WhatsApp šifrētās ziņojumapmaiņas pakalpojuma lietotne, kurā ir vairāk nekā divi miljardi lietotāju visā pasaulē, Android operētājsistēmas versijai pievieno iespēju reaģēt uz ziņām ar emocijzīmītēm. WaBetaInfo, ziņo, ka iespēja reaģēt uz ziņām, ir sākusi parādīties Android lietotnes beta 2.22.8.3 versijā. Jaunā funkcija sniedzot lietotājiem ātru un vienkāršu veidu, kā atbildēt uz ienākošajiem ziņojumiem.

Turot nospiestu saņemto ziņojumu, funkcija ļauj lietotājiem reaģēt ar vienu no sešiem emocijzīmītēm: īkšķi, sirdi vai raudošu, smejošu, satriektu emocijzīmīti vai emocijzīmīti ar saliktām plaukstām. Visticamāk, ka WhatsApp jauno funkciju neizlaidīs visiem lietotājiem uzreiz, bet pa fāzēm. Līdz ar jaunās funkcijas parādīšanos Android, ir detaļas, kas liecina, ka jaunā funkcija varētu parādīties arī lietotnes iOS un desktop versijā.

Iespēja reaģēt uz ziņām ar emocijzīmītēm nav nekas jauns, patiesībā tā jau visai ilgu laiku ir pieejama vairākos citos ziņapmaiņas pakalpojumos, piemēram, iMessage, Facebook Messenger, Google ziņojumu lietotnē un pat Twitter privātajās ziņās.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt