Labākais treniņš Latvijas pokera spēlmaņiem (reklāma)

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Raksti Labākais treniņš Latvijas pokera spēlmaņiem (reklāma)

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #146163
    Foxsk8
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/bildes/atteli/20071107162337587.JPG[/imgl]

    Labākais online pokera treniņš Latvijas pokera profesionāļiem, amatieriem un interesentiem.

    17. septembrī pokera scēnu pāršalca pārsteidzoša ziņa, ka par pasaules WSOPE Main Event uzvarētāju kļuvusi 18 gadus jauna meitene Anete Obrestada. Iegūstot šo uzvaru jauniete uzstādījusi divus jaunus rekordus – tā ir pirma reize, kad šo balvu iegūst tik jauns dalībnieks un pirmā reize, kad tā nonākusi sievietes rokās. A.Obrestada atzīst, ka pokeru sākusi spēlēt tikai pirms diviem gadiem, piedevām, trenējusies gandrīz tikai online pokera spēlēs. Par iegūto laimestu jauniete plāno iegādāties māju un pokera spēli, protams, plāno aktīvi turpināt.

    Online pokera priekšrocības ir ļoti vienkāršas: ja online pokera spēlētājs gada laikā spēj piedalīties vairāk kā 1000 turnīros un tādā veidā iegūt vērtīgu pieredzi, zināšānas un treniņu, tad reālā pokera spēlētāji pagūst piedalīties tikai aptuveni 60 turnīros, līdz ar to, vajadzīgās pieredzes uzkrāšanai nepieciešams daudz vairāk laika.

    Tieši tāpēc iesakām http://www.pokerlistings.lv , kas ir apkopojis globāla un lokāla mēroga kvalitatīvāko informāciju par pokera istabām Latvijā un pasaulē. Lai nebūtu nepieciešama papildus informācijas meklēšāna, vienkopus pieejams arī: pokera istabu saraksts, profesionāļu vērtējumi, padomi pokera spēlēšanā, varbūtību kalkulators, pokera pasaules aktualitātes un apkopojums par iespējām piedalīties vērtīgīgākajos bezmaksas turnīros – pokera freeroll . Piedevām – pateicoties ilglaicīgai un kvalitatīvai darbībai, PokerListings.lv ir guvis daudzu online pokera organizētāju uzticību, tāpēc tas var nodrošināt saviem apmeklētājiem papildus priekšrocības bezmaksas pakalpojumu un dažādu ekskluzīvu bonusu veidā. Blefošanas māksla jāapgūst pašiem, bet par pārējo – Pokerlistings.lv ir parūpējies, lai pokera spēle īsā laikā varētu kļūt par ērtu, reālu naudas pelnīšanas veidu. A.Obrestada ir reāls pierādījums tam, ka relatīvi neilgā laikā ir iespējams iegūt nepieciešamās iemaņas, lai kļūtu ne tikai par pokera zvaigzni, bet par turīgu pokera zvaigzni.

    #171914
    preddetor
    Participant

    Es jau domāju, ka runa iet par p0k3rIem :rofl:

    #171915
    usins
    Participant

    šis laikam reklāmraksts 🙂

    Nu jā, es ar azartspēlēm neaizraujos, bus jāpaskatās vismaz dizains lapai 🙂

    #171916
    klibais_Silvers
    Participant

    A tur bik pashmaukties arii var? 😀

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā