Skype uz iPhone – jau šodien

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Skype uz iPhone – jau šodien

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #148409
    samurajs
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/28_2131877640_0926ce89c8_1.jpg[/imgl]VoIP serviss Skype oficiāli paziņojis, ka 31. martā izlaidīs iPhone paredzētu Skype programmu. Tas esot darīts pēc lietotāju un potenciālo pircēju vēlmes. Maijā Skype parādīsies arī “Research In Motion” ražotajos Blackberry telefonos.

    Pēc analītiķu ziņām, jaunievedums palīdzēs Skype uzlabot savas pozīcijas mobilo ierīču tirgū, kur patlaban vadībā ir Facebook, Twitter un MySpace.

    iPhone variantā Skype adresi varēs pievienot adrešu grāmatā pie attiecīgā kontakta, respektīvi īpašu sarakstu pat nebūs jātaisa. Serviss strādās arī jaunākajos (pēc 2008. gada oktobra) iPod Touch, kuros ir iebūvēts mikrofons.

    Pagaidām nav skaidrības par video servisa ieviešanu. Kā izsakās viens no Skype vadītājiem Scott Durchslag, “Standarti ir ļoti augsti. Ja gribēsim to realizēt, tam jānotiek ļoti augstā līmenī”.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_sk3_9b769_1.jpg[/img]

    Avots

    #194240
    Curtis
    Participant

    nu pagaidām šīs Skype apps ir zems katras kritikas. ~70% netiek iekšā, jo izmet, kad cenšas ielogoties (nepaspēj pat login vai password ierakstīt) un pārējos izmet kkur drīz pēc ielogošanās. Brīnums, ka viņa vispār nonāca atklātībā, bet nu es ceru, ka drīz būs updeiti, kas visu novērsīs. Priecē, ka programma bezmaksas un tas, ka, spriežot pēc skrīniem, pati programmiņa izdevusies visai glīta 🙂 bet nu kamēr nesataisīs palikšu pie Fring 🙂

    #194241
    nevertell
    Participant

    Tas jau tikai līkročiem neiet. Man pat ar riktīgu sapistu itelefonu viss iet kā nākās.

    #194242
    djremys
    Participant

    Man arī viss iet! 2G FW 2.2.1, Jailbreak!

    #194243
    Curtis
    Participant

    piekrītu, pēc updeita nokačāšanas no cydias viss iet 🙂 iekš iTunes var baigi labi redzēt visus jailbrake’otos aifona jūzerus, tātad visus kas skype app novērtēja ar vienu zvaigznīti un vēl kliedz, ka nekas neiet 😀

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā