Antenes: AirLive izgāziens?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Antenes: AirLive izgāziens?

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #148696
    Andron MacBeton
    Participant

    Savajadzējās virzītas antenes, ar domu savienot 2 punktus, nu un dažreiz paķert kauko no kāda “kaimiņa” ja sīkā omni-perdele nevelk.

    Skatos ir tirgošanā AirLive plāceņi. Itkā cenas būtu normālas ja atbilstu tiem decibeliem. Taču mazais plācenis, kurš lepojas ar 13dBi ir 180 grādu plats. Uz kastītes vel lepni pieminēti OvisLink 15 gadi… Paķēru dažas zonas pa logu no 5. stāva. Rezultātā zonas kas ir pavisam tuvu (spīd moš pat caur sienām un atstarojas no kaukādiem netāliem jumtiem) ķer sūdīgāk. Vidēji attālas (100-200m) – nedaudz labāk par standarta omni-perdeli. Tālas zonas – tieši tikpat sūdīgi kā ar omni-perdeli. Cena – gandrīz 20Ls. UN! Komplektā nav kabeļa…

    Secinam: Tādu var izmantot tikai AccessPointam ar 400mW karti un ja vajag no kautkāda stūra pūst vienā virzienā. Klient galā tādai antenei nav jēgas nekādas.

    Nākošais tiks noprovēts bik lielākais AirLive plācenis kurš lepojas ar 18 dBi un laikam 23 grādu leņķi… un tuvu 30Ls cenu jop@#$^ na#$^$

    #198015
    aoma
    Participant

    Ja uzmanīgi lasa, starp mātes vārdiem var pat tekstu uztvert.

    #198016
    grisha
    Participant

    Nebuutu slikti redzeet aii bildes. Slinkums mekleet netaa, par ko iet runa. Cik atceros, poljiem bija labas antenas, bet vru sameloties. Vispaar, ja gribi savienot tikai divus punktus, tad jau labak virziendarbiibas stienjus njemt, kjip trubas. Labs laiks gan pagaajis, kopsh peedeejo reizi speeleejos ar WIFI anteneem.

    Taa kaa gribi hakeroties 🙂 , uzbuuvee pats anteni, nav jau sarezhgjiiti. Virzien darbiibas antena, cik atceros, izskataas kaa decemetru antena… .

    No gataviem risinaajumiem jau laikam vislabaakie ir SAF . Tomeer ja esi draugos ar zaagji un lodamuru, tad jau noteikti buus labaak uztaisiit pasham anteni.. ..

    #198017
    Andron MacBeton
    Participant

    Es jau uztaisīšu to anteni. Gan helical gan bi-quad. Bet gribējās lai ātrāk, tapēc notestēju to AirLive mēslu. Pirmdien dabūšu notestēt Mikrotik tirgoto plāceni (uz tām pašām zonām) un to bik lielāko AirLive, tad iemetīšu rezultus.

    #198018
    Andron MacBeton
    Participant

    P.S. Kādam Liepājā nemētājas kāds lieks gabals puscollas kapara truba? Noliktavā neesot 🙁

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā