Avira izdevis PC Cleaner vīrusskaneri

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Avira izdevis PC Cleaner vīrusskaneri

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159247
    samurajs
    Participant

    Vakar, 11. janvārī, Avira GmbH paziņoja par jaunu pretvīrusu produktu – vīrusskaneri PC Cleaner. Š obrīd pieejama tikai vācu versija; angļu būs mazliet vēlāk. Pēc darbības principa PC Cleaner līdzīgs populārajam Dr.Web CureIt.

    [imgr]https://notepad.lv/userpix/28_ar_2.jpg[/imgr]Instalācija netiek prasīta; atliek vienīgi palaist 2,2 MB smago starta failu. Pēc tam automātiski lejuplādēsies jaunākās vīrusu datubāzes ap 100 MB kopapjomā, pie tam visi dati tiks glabāti mapē Temp. Ja būs nepieciešamība lietot skeneri atkārtoti, tiek piedāvāts to pilnībā saglabāt uz zibatmiņas. Lejuplādes procesā uz darbvirsmas parādīsies 2 ikonas, no kurām pirmā kalpo Avira PC Cleaner palaišanai, bet otrā – failu notīrīšanai pēc darba beigām. Tiek piedāvāts noskanēt sistēmu, vai arī skanēt visu PC pilnībā. Pēdējais, protams, būs daudz ilgāks process.

    Tiešā lejuplādes saite (bez jebkādas reģistrācijas) – šeit (2,2 MB)

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_av1_3.jpg[/img]Avira Blog

    #305374
    Stormbird
    Participant

    Paldies 😉

    #305375
    akms47
    Participant

    Paldies 😀

    #305376
    MCBoss
    Participant

    …kapēc porno valodā?

    #305377
    samurajs
    Participant

    Tāpēc, ka vācieši nelien jeņķiem ānusā kā latvieši.

    #305378
    garaisezis
    Participant

    man uz MacBook nestrādāaa….

    #305379
    Blakius
    Participant

    damm un man suns arī neņem pretim, vēlāk būs jāpamēģina iebarot leddusskapim un puķpodam. 100 punti pie vai vainīga ābolkompānija, ka es tev saku.

    #305380
    Athlons
    Participant

    Tev jau reiz teica – nekomentē, lūdzu, rakstus!… kas tik ļoti nesaprotams?…

    #305381
    usins
    Participant

    Emz, Interesanti… Inficētajam datoram jāatrodas tīklā, lai dabūtu lejā 100MB datu…. Diez ir arī offline instalieris, kuru kaut vai caur linux live cd vr dabūt lejā? Vai arī būs live CD ar šo briesmoni?

    #305382
    biivers
    Participant

    Tu esi izliecies?

    #305383
    biivers
    Participant

    Iztulko un piedāvā labojumus izstrādātājam mūsu valodā, nevis tukši kakiņas birdini…

    #305384
    biivers
    Participant

    cik vēl gadus Tu izcelsies ar savu skepsi? Esi redzējis? Testējis? A pamuldēt forši… šādas lietas es jau novēroju jau kādus 4-5 gadus no Tavas puses…

    #305385
    Crow
    Participant

    Skepse un elementaaru pamatprincipu 101 aabeces patiesiibu ieveerosjana ne tikai datoru drosjiibas laucinjaa – iespeejami pilniigi izoleet potenciaali biistamo objektu no apkaarteejaas vides, sjai gadienaa potenciaali inficeetu datoru no vismaz publiskaa tiikla. Sjii neieveerosjana liecina tikai par noziedziigu vieglpraatiibu, bet nespeeja logjiski nonaakt liidz taadam secinaajumam zinaamaa laika posmaa – par buutiskiem domaasjanas trauceejumiem.

    #305386
    biivers
    Participant

    Kas ir publiskais tīkls? Ja tā ir lokāla subneta ielasmeita, tad triperis jau ir globāli, bet ja nav, tad jams uz attiecīgajām kārbām arī nebūs. Man liekas, ka vairiņnav tādas kastes, kas kurbulējas ar win9x, kur penetrācijas tiek veiktas gluži kā Jeļenai no ceturtās mājas zem pus litra spirta… Nu nav… Ja tādas kastes arī atrodas tīklā, tad tur ir ne tikai pelnīts triperis, bet arī uzturētājam pelnīts zibens spēriens visos portos, arī anālajā.

    A loģiski domāšanas traucējumi parasti rodas tiem indivīdien, kuri sevi iedomājas esam par augstāku dominējošo rasi… nu vismaz savās mājās, pie sava 19-27″ monitora…Un to jau teica mazliet čirkainais kolēģis…

    #305387
    Crow
    Participant

    Gauzjaam zjeel, ka teu, pasjpaarliecinaatajam, ir tik biistami primitiivs (jebsju sjeit paarlieku gjeneralizeets) prieksjstats par… hmm, triperi. Nu vismaz aspraatiibas izdevaas.

    #305388
    biivers
    Participant

    Orākuls parasti runā par tēmu, vai klusē – tā interesantāk…

    #305389
    usins
    Participant

    Nu diemžēl, vai par laimi, tagad nezinu. bet ir pieredze arī mūsdineās ar vīrusiem, kuri pat izdaudzināto Windows 8.1 ar parastu šāres vīrusu nositīs. Pietiek tikai ar naiviem lietotājiem uzņēmuma iekšējā datortīklā. Tāpēc, kamēr nezini 100% par vīrusa darbību un kaitīgumu, tas ir jāizolē. Ir tāda leita kā karantīna. Jebkurā AV ir tāda štelle jau kopš pirmsākumime, kur pats AV ieliek un izolē inficēto failu. Tā pat arī es, kā meistars, ņemu un cenšos vispirms datoru izolēt no ārpasaules un tad jau tikt galā ar kaiti. Tas ir daudz vieglāk, nekā pēc tam vēl noņemties ar sekām. Ir pieredzēts, kur klienta datortīklā (virs 100 datoriem divās ēkās) uzliesmo šāds vīruss. Un Ja nepaspēj laikus reaģēt, tad tas izplatās kā kūlas ugunsgrēks.

    Es vienkārši esmu reālists. Vai kā saka, informēts optimists.

    #305390
    garaisezis
    Participant

    kas tu tāds par lohatoru, kad vari man likt aizvērties?

    #305391
    Aldis
    Participant

    Normāli būtu ka tiešām ir pilnā instalācija kaut kur pieejama, un jā, tam ir iemesli-

    – Kamēr tiek tīrīts dators, naher jamam būt pie tīkla?! Es pat nebiju aizdomājies tik tālu, jo tas ir tikai loģiski.

    – Labāk tomēr novilkt uz normālu interneta instalāciju, ne kā tad kad savajadzēsies – vilkt uz mobilā interneta.

    Protams, labi ka novelkot datubāze paliek, un cik sapratu, var palaist kā portablo aplikāciju pēc tam uz jebkura cita datora. Tāpēc īdēšanai nav pamats par instalācijas trūkumu.

    #305392
    Aldis
    Participant

    Pietiek jau ar nonākšanu kādā botnetā, kamēr pc pie neta, tamēr viss zooloģiskais dārzs griežas un vēl sevi paspēj nosargāt izdzēšot jebkādu drošības/ārstējošo programmu pirms to paspēj palaist. 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā