kuru programmu izmantojat

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Cilvēks un Sabiedrība kuru programmu izmantojat

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #160281
    Barons
    Participant

    Kuru TV programmu netā izmantojat? Es līdz šim izmantoju MansTV programmu, piereģistrējoties tajā varēja smuki ieķeksēt katru pārraidi kuru gribēju skatīties un dabūt gatavu smuku TV pārraižu sarakstu dienai, tagad tā ir uzlabota un nedarbojas.

    #312353
    grisha
    Participant

    LV kanaalos tak nav ko skatiities. Izmantoju sho : https://www.filmon.com/tvguide# . Varu skatiities onainaa, ja pieregjistreejos, varu desmit stundas ierakstiit par briivu. Nekaadau privaatu info vismaz neprasa. Par bankas datiem runaajot.

    #312354
    Aldis
    Participant

    Ja lieto lattelecom pakalpojumus – Lattelecom-am ir 5 dienu arhīvs – gan internetā, gan interaktīvajā.. kopš ltc interneta TV, tv3play parādīšanās tādu brīnumu kā vaktēšanu programmā, ka tik kaut ko nepalaižu garām esmu aizmirsis, pie reizes – reklāmas var pārtīt. Bet ja baigi savajagas, lietoju to pašu mansTV lai paskatītos to kas ir skatāms nākotnē. 🙂

    #312355
    akms47
    Participant

    Š o to var paskatīties šeit.

    #312356
    LooNeY
    Participant

    Lattelecom interaktīvās TV programmu iekš platformas…. Kopš ‘interaktivitātes’ laikiem(6gadi pagājuši) vispār neuzskatu par vajadzību iet kādā speciālā lapā un skatīties ‘kas šodien būs’ un ta skriet mājās lai paspētu uz sākumu.

    Atnāku mājās, ieslēdzu TV arhīvu un skatos pārraidi BEZ REKLÄ€MÄ€M 😉

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā