Lattelecom papildina Interaktīvās TV video nomu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Lattelecom papildina Interaktīvās TV video nomu

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155386
    shady
    Participant

    Lattelecom ir papildinājis Interaktīvās TV video nomu ar populārajiem latviešu multfilmu seriāliem – Avārijas brigāde, Munks un Lemijs, Zvēri un Rezgalības, kā arī citām leļļu filmām, kas tapušas filmu studijā Animācijas brigāde.

    Lattelecom rūpējas arī par mazajiem skatītājiem, tādēļ Interaktīvās TV video nomā turpmāk būs pieejamas arī sirsnīgās leļļu animācijas filmas, no kurām vairākas guvušas plašu atzinību arī citur pasaulē. Piemēram, Filma “Lidojam” no seriāla Munks un Lemijs 1995. gadā Berlīnes filmu festivālā ieguva galveno balvu – Kristāla lāci, bet 1996. gadā – Latvijas kino skates galveno balvu – “Lielais Kristaps”.

    „Latviešiem ir daudz kino meistardarbu. Tās ir ne tikai tautā iemīļotas kinofilmas, bet arī izcilas multfilmas, kuru vērtība ar gadiem tikai pieaug. Tāpēc priecājos, ka mums ir iespēja tās piedāvāt plašākai publikai, kas nu šīs filmiņas varēs skatīties jebkurā laikā,” stāsta Lattelecom Televīzijas biznesa daļas direktore Inga Alika.

    Lattelecom Interaktīvā TV ir šobrīd ir pats progresīvākais televīzijas pakalpojums Latvijā, kas nodrošina plašu interaktivitāti un iespējas skatītājam pašam kontrolēt, ko un kad skatīties.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākie raksti