Krāpnieki uzdodas par IZZI darbiniekiem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Krāpnieki uzdodas par IZZI darbiniekiem

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155549
    shady
    Participant

    Telekomunikāciju operators IZZI brīdina, ka parādījušies ļaundari, kuri, uzdodoties par IZZI darbiniekiem un izmantojot cilvēku lētticību, mēģina iekļūt dzīvokļos un veikt zādzības.

    „Mūsu uzņēmuma pārstāvjiem vienmēr redzamā vietā ir identifikācijas karte ar personas vārdu, uzvārdu. To, vai šie cilvēki tiešām ir mūsu pakalpojumu konsultanti, jebkurš var noskaidrot, zvanot uz IZZI diennakts klientu apkalpošanas centriem,” uzsver Ilze Pūne, IZZI klientu apkalpošanas daļas vadītāja, aicinot vienmēr pārbaudīt personu identitāti un šaubu gadījumā nelaist aizdomīgas personas dzīvoklī.

    Tā kā krāpšanas gadījumos ļaundari parasti cenšas apvārdot vismazāk informētos cilvēkus, IZZI aicina cilvēkus brīdināt bērnus un vecāka gadagājuma cilvēkus, nelaist mājoklī svešiniekus.

    IZZI ir gatavs sniegt visu nepieciešamo atbalstu policijai, lai pēc iespējas ātrāk šādi krāpnieki tiktu aizturēti un sodīti.

    Š is nav pirmais krāpšanas gadījums. Jau pirms kāda laika līdzīgā veidā, uzdodoties par uzņēmumu Baltcom, Lattelecom, Latvenergo u.c. darbiniekiem, ļaundari mēģināja apkrāpt cilvēkus un veikt zādzības.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākie raksti