Kā nosūtīt īsziņas izmantojot datoru?

Šajā rakstā mēs pievēršam uzmanību pieejamajiem risinājumiem, ko varat izmantot, teksta ziņojumu nosūtīšanai no datora.

Risinājumi lielākoties ir bāzēti tiešsaistes tīmekļi, tāpēc, šīs opcijas iespējams izmantot neatkarīgi no datorā instalētās operētājsistēmas.

1. Windows App

Ja vēlaties, lai ziņas/paziņojumi būtu pieejami uz darbvirsmas (desktop) un izmantojat tieši Windows operētājsistēmu, vienkārši ieinstalējiet Your Phone un savienojat to ar savu viedtālruni.

Ievērojot ekrānā redzamos norādījumus, jāpierakstās ar Microsoft kontu — kā redzams augstāk redzamajā ekrānuzņēmumā, un varat sākt sūtīt ziņas no datora.

2. Google Web īsziņas priekš Android

Ja jūs izmantojat Android viedtālruni, un esiet ielādējis Google Messages aplikāciju, tad jums ir iespēja vienkārši sinhronizēt ierīci ar datoru Google Messages tīmekļa vietnē.

Līdzīgi kā WhatsApp web, vienkārši ieslēdziet Messages aplikāciju un nospiediet trīs punktotās izvēlnes pogu.

Pēc tam izvēlieties ,,Messages for Web” un noskenējiet datora tīmekļa pārlūkprogrammā redzamo QR kodu. Tas arī viss, kas jāizdara, lai šādi varētu sūtīt ziņas.

3. Īsziņas uz MacBook

Ja vēlaties izmantot iMessage  uz darbvirsmas, to var ērti uzstādīt, izmantojot Apple tīmekļa vietnē pieejamo oficiālo rokasgrāmatu.

Atšķirībā no Android OS, izmantojot MacBook datoru, ir iespējams izmantot savu iPhone, neinstalējot nevienu papildrīku. Android gadījumā jums būs jāizvēlas kāds tiešsaistes tīmekļa rīks vai atsevišķi jālejupielādē speciāla programma uz datora.

Diemžēl Windows operētājsistēmā joprojām nav iespējams izmantot iMessage, tā kā vēl nav saņemts oficiāls atbalsts no Apple.

Lai kādu viedtālruni jūs izmantotu, vienmēr būs kāds risinājums, kurš ļaus jums sūtīt īsziņas arī no datora.

Avots: Ubergizmo

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 Responses

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt