IE9 – vadošais pārlūks aizsardzībā pret ļaunprātīgajām programmatūrām?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR IE9 – vadošais pārlūks aizsardzībā pret ļaunprātīgajām programmatūrām?

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154711
    shady
    Participant

    Saskaņā ar jaunākajiem „NSS Labs” pētījumiem, Internet Explorer 9 ir atzīts par efektīvāko pārlūku, aizsargājot lietotājus pret kaitnieciskām programmatūrām. Ziņojumu rezultāti rāda, ka Internet Explorer 9 ar funkciju SmartScreen saglabā industrijas līdera lomu aizsardzībā pret ļaunprātīgo programmatūru uzbrukumiem.

    „NSS Labs” ir neatkarīga drošības izpētes un testēšanas organizācija, kas tikko izplatījusi divus jaunus pētījumus par interneta pārlūkprogrammu efektivitāti. Viens no ziņojumiem demonstrē globālos rezultātus, savukārt otrs raksturo situāciju Ä€zijas un Klusā okeāna reģionā, kā arī Eiropā. Saskaņā ar „NSS Labs” globālā pētījuma rezultātiem Internet Explorer 9 ar Smart Screen funkciju pārtver 96 % ļaunprātīgo programmatūru draudus un ar Application Reputation papildus vēl 3,2 % draudus.

    Testa rezultāti parāda, ka Internet Explorer 9 bloķē līdz pat septiņām reizēm vairāk ļaunprātīgo programmatūru draudus, kā citas pārlūkprogrammas.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_nss_1.png[/img]

    Avots: „NSS Labs”, August 2011 – Global Socially Engineered Malware Protection

    Otrs pētījums parāda līdzīgus rezultātus. Internet Explorer 9 joprojām ir līderis starp interneta pārlūkiem, nodrošinot visaugstāko aizsardzību pret ļaunprātīgajām programmatūrām.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_nss_mean_block_rate_1.png[/img]

    Internet Explorer ir veidots tā, lai nodrošinātu maksimālu lietotāju drošību un privātuma aizsardzību. Tādas Internet Explorer 9 funkcijas kā SmartScreen un Application Reputation ir tehnoloģijas, kas palīdz pasargāt lietotāju un pārlūkprogrammu no ļaunprātīgo programmatūru uzbrukumiem.

    Vairāk šeit: IE9 with SmartScreen Leads Malware Protection Once Again;

    Internet Explorer 9 Defends Best Against Malware Links;

    Think Windows is insecure? You’re wrong, says security firm Kaspersky

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā