Samsung Smart TV jauna aplikācija futbola faniem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Samsung Smart TV jauna aplikācija futbola faniem

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #156715
    shady
    Participant

    Samsung ir uzsācis sadarbību ar vienu no pasaulē vadošajiem mobilā sporta satura veidotājiem motain, piedāvājot Smart TV lietotājiem aplikāciju THE Football App, kas līdz šim bija pieejama tikai viedtālruņu lietotājiem. Ar aplikācijas palīdzību futbola līdzjutēji var iegūt izsmeļošu informāciju par vairāk nekā 40 futbola līgu jaunākajām ziņām, kā arī vērot intervijas ar sportistiem, ekspertu komentārus, spēļu statistiku un spilgtāko momentu video reportāžas.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_samsung_the_football_app_1.png[/img]

    Š ī aplikācija Samsung Smart TV lietotājiem ir pieejama bez maksas piecās valodās – angļu, franču, vācu, itāliešu un spāņu.

    THE Football App tiek izmantota arī Samsung kampaņā „Because It Matters”, ar kuras palīdzību futbola faniem ir iespēja pastāstīt par to, kas viņiem šajā sporta veidā ir vissvarīgākais, kā arī laimēt vērtīgas balvas. Vairāk informācijas interneta vietnē http://www.samsung.com/becauseitmatters.

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=Samsung&cn=0&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā