Sony PlayStation 4 – kompakta un viegli remontējama

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sony PlayStation 4 – kompakta un viegli remontējama

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 49 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159014
    samurajs
    Participant

    Pavisam nesen kompānija Sony izlaida spēļu konsoli PlayStation 4, kura iezīmē jaunas ēras sākumu. Rūpīgi piestrādāts pie dizaina – rezultātā PS4 izskatās labāk par visām PS3 modifikācijām, Xbox 360 vai Xbox One. Arī izmēri 300x250x50 mm ļauj to viegli ievietot standarta plauktā, kas paredzēts mājas kinozālei vai disku atskaņotājam. Priekšā izvietoti divi USB 3.0 porti, bet aizmugurē – HDMI, Ethernet, optical audio, PlayStation Camera un 220 V barošanas vada pieslēgvietas. Nevajag atsevišķu barošanas bloku kā Xbox One – viss ir korpusā.

    Speciālais AMD SoC čips ar astoņiem Jaguar kodoliem un grafisko apakšsistēmu Radeon GCN ir pietiekoši jaudīgs, lai spēlētu modernās spēles 1080p izšķirtspējā ar 60 fps. Vienkristāla risinājums palētināja ierīci, bet vecās PS3 spēles uz tā spēlēt nevarēs (izņēmums – no jauna adaptētās). PS4 iebūvēts 500 GB 2,5″ HDD, kuru lietotājs pats var nomainīt pret ietilpīgāku bez garantijas zaudēšanas. RAM – 8 GB GDDR5. 6 ātrumu Blu-Ray dzinis ļaus spēles ielādēt ātrāk salīdzinājumā ar PS3. DualShock 4 bezvadu spēļu kontrolieris tiek uzskatīts par labāko, ko Sony jebkad ir konstruējusi.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_01_8.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_02_4.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_05_4.jpg[/img]

    Portāla FixIt speciālisti jau izjaukuši Sony PlayStation 4 un atzinuši to par ļoti viegli remontējamu. Ierīce ieguvusi 8 balles no 10 (jaunais iPad – tikai 1 balli). Tas tāpēc, ka PS4 nekas nav līmēts, un universālais HDD nomaināms bez meistara palīdzības. Vienīgi piekļuve ventilatoram, ja to vajag iztīrīt, būs pēc iebūvētā barošanas bloka noņemšanas.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_xfbz2fmew3pvpotbmedium_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_dbkk3lt6wvz2esr2medium_1.jpg[/img]

    Avots 1, 2

    #303623
    garaisezis
    Participant

    un kar ko šis labāks par PS3???

    #303624
    akms47
    Participant

    Nogalina tas, ka vecās spēles neiet. Samuraj, tā ir tulkojuma kļuda vai arī domāts kas cits? “….bet aizmugurē – HDMI, Ethernet, optical audio, PlayStation Camera….”. Nahren kamera konsoles aizmugurē? Varbūt kameras pieslēgviet? 😀

    P.s. Un nogalina jaunā Subaru reklāma, kurai nav krustiņa, lai aizvērtu un arī atverot šo reklāmu, tā no notepad nepazūd, kā tas parasti notiek nomrālās lapās, bet tas jau, laikam, akmens Foxša dārziņa. 😀

    #303625
    Crow
    Participant

    Un labi, ka tā! Tad jau var tik sākt ķerties remontēt tos, kas ir DOA vai drīz pēc ieslēgšanas cieš no Blue Light Of Death jeb BLOD.

    https://www.neowin.net/news/ps4-woes-hdmi-and-blue-light-of-death-plaguing-some-launch-consoles

    Enjoy your Pisspoorstation, consolefags! 🙂

    #303626
    Quagmire
    Participant

    Visām kompānijām gadās kļūdas, tāpēc nevajag pirkt izlaišanas dienā, vajag nogaidīt.

    #303627
    Stat1CX
    Participant

    Speciālais AMD SoC čips ar astoņiem Jaguar kodoliem un grafisko apakšsistēmu Radeon GCN ir pietiekoši jaudīgs, lai spēlētu modernās spēles 1080p izšķirtspējā ar 60 fps.

    Ka tik ne tā 😀 Ta saucamā next gen jau ir novecojusi pirms iznākšanas – puse no jaunajām spēlēm uz šo tā saucamo ”next gen” drazu nemaz neiet ar 1080p, liela daļa ir uz 720p un 30 FPS 😀 Tas ir nožēlojami, ņemot vērā ka es uz PC 1080p dzenāju jau kādus 5 gadus. Nožēlojamās zemnieku konsules joprojām nespēj to ko PC darīja jau pirms 5 gadiem. Master race forever 😀

    #303628
    SFiX
    Participant

    Diezgan skumji, ka datorspēļu entuziastu vidē pastāv šāda iedomība. Konsulēm ir savi plusi un mīnusi, tāpat, kā PC. Nav tāda “labākā platforma”, katram tuvāk ir tā, kura atbilst viņa vajadzībām.

    #303629
    samurajs
    Participant

    Tas ir pieslēgvietu uzskaitījums, kas neskaidrs?

    #303630
    msh
    Participant

    Kur ir rakstīts pamatojums tavam apgalvojumam, vai tas tā vienkārši izdomāts jo geimeru datoru dzelži ir stiprāki? Protams ka jau iznākšanas brīdī konsole būs jūtami novecojusi attiecībā pret high end spēļu datoru – tu pirktu konsoli par, teiksim, 1kE?

    #303631
    Stat1CX
    Participant

    Paroc interneta plašumos, palasi informāciju par jaunajām spēlēm, ko ir teikuši paši spēļu developeri un kas sen ir zināms un apstiprināts, tā teikt no pakaļas es neko nevelku ārā 🙂 Battlefield 4 uz ps4 900p, xbox 720p. Call of duty jaunais uz ps4 single player kampaņa 1080p 30 FPS, xbox one 720p. Assassins creed jaunais xbox one 720p, par ps4 nezinu. Rise xbox one 720p 30 FPS un dead rising ari 720 p 30 FPS 😀 Būtībā uz xbox one lielākā daļa spēļu par kurām ir informācija no developeriem ir 720p. Ar PS4 ir nedaudz labāk, vairāk spēļu ir kas strādā uz 1080p, bet daudzas ar 30 FPS. Un tas ir tikai konsules pats sākums, nemaz negribās domāt kas ar viņu notiks pēc 2 gadiem, ja jau tagad pat 1080p 60 FPS nevar dabūt.

    Lūk, raksts par to kā strādā Battlefield 4 uz jaunajām konsulēm, par pārējām spēlēm tagad nerakšu, ja būs interese, tad pats atradīsi.

    https://www.extremetech.com/gaming/156273-xbox-720-vs-ps4-vs-pc-how-the-hardware-specs-compare/2

    #303632
    Raivix
    Participant

    Varbūt arī nevar dabūt to 1080p uz konsolēm, bet jautājums – vai tas ir vajadzīgs? Uz TV, spēlējot no attiecīga attāluma, nekādas grafikas detaļas tāpat neredzēsi. Izstrādātāji koncentrējas uz to, lai spēles ietu maksimāli gludi un plūdeni nevis ar maksimālo izšķirtspēju, un, manuprāt, pareizi vien ir. Varam ņemt par piemēru to pašu GTA5. Uz pašreizējām konsolēm grafika ir pat ļoti apmierinoša un nekas labāks pat neprasās, savukārt FPS kritumi brīžiem ir novērojami un mazliet traucē baudīt geimu. Tāpēc tas 1080p, manuprāt, nav prioritāte.

    #303633
    Jaunzems
    Participant

    [img]https://i.imgur.com/fTrX3TV.png[/img]

    Š is ir ļoti rezultatīvs topiks, velk vienu bingo lauciņu pēc otra

    #303634
    Quagmire
    Participant

    Bet, Jaunzem un pārējie PC fani, kāpēc man, lai es stundu dienā uzspēlētu kādu spēli, ir jāpērk gaming dators + monitors + pārējie aksesuāri? Lai stundu dienā to parūcinātu? Ikdienas darbībām portatīvais guļot gultā ir daudz, daudz ērtāks.

    #303635
    Jaunzems
    Participant

    Neviens tev neko neliek pirkt un PC komūna bez tavas pagodinošās klātbūtnes īpaši trūcīgāka nepaliktu…

    #303636
    Quagmire
    Participant

    Tad kāpēc tu konsoļu īpašniekus uzskati par “zemākas klases cilvēkiem”? Vismaz pēc tevis teiktā tā var spriest.

    #303637
    Jaunzems
    Participant
    #303638
    Quagmire
    Participant

    Gacho.

    #303639
    nevertell
    Participant

    Ja nopietni, tad kāpēc viņam ļauj publicēt rakstus ?

    #303640
    nevertell
    Participant

    Jaguar kodoli jau ir novecojuši, janvārī būs APU ar puma kodoliem.

    Es gan neizprotu jūsu ņemšanos, jo tas, ka konsoles ir ar x86, beidzot nozīmē, ka emulācija būs vienkārša, ātra un salda, un GT7 varēs spēlēt arī uz PC. Un visus heilo un uncharted arī.

    Dirst jau var daudz, bet Gran Turismo patlaban gatavs un spēlējams aizstājējs uz PC nav. Nu nav, es jums saku. Naughty Dog ar pēdējā laikā ir izlaidusi smukākus AAA story-centric spēles kā lielās PC kompānijas (valve, I’m looking at you, you lazy cock smokers).

    #303641
    nevertell
    Participant

    Nu tad pērc savu televizoru, konsoli un disku. Katru reizi, kad gribi citu spēli spēlēt, vari pirkt citu disku. Pofig kur, no amazones, no elkora, no kaimiņu koļas. Zini ko vēl tu vari darīt ?

    Nopirkt laptopu ar vidēji labu videokarti un spēlēt visas spēles minimums 720p izšķirtspējā, rezultātā iegūstot tikpat plūdenu un grafiski izpušķotu spēli kā uz konsoles. Op-op, tu to vari darīt jebkur. Un tu vari pieslēgt pie TV. Zini ko vēl tu vari darīt ? Izraut rokas no dibšņa un uzrakstīt savu spēli un spēlēt uz tā laptopa. Vai ienākt noutpedā. Domā laptops tik dārgs ? Š…emot vērā, ka tev atsevišķu monitoru/TV nevajag, nemaz tik dārgs vairs neliekās.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 49 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā