Netflix pret paroles kopīgošanu vērstā sistēma liks no jauna autorizēties katru mēnesi

Internetā ir parādījusies jauna informācija par Netflix pasākumiem pret paroļu kopīgošanu, atklājot, kā platforma plāno vērsties pret lietotājiem.

Jaunatklātā informācija tika atklāta Netflix ASV palīdzības centra vietnē, un to 31. janvārī apstiprināja The Streamable, tomēr kopš tā laika, tā ir izdzēsta no interneta. Par laimi, noteikumu kopija joprojām ir atrodama Wayback Machine, tīmekļa vietnē, kas regulāri uzņem dažādus ekrānuzņēmumus ar informāciju, kas varētu pazust.

Saskaņā ar ziņojumiem “Netflix kontus joprojām var koplietot, bet tikai vienas mājsaimniecības ietvaros”. Ikviens, kas atrodas ārpus mājas, nevarēs izmantot šo kontu, un viņam tiks norādīts, ka ir jāizveido pašam savu kontu. Daudzi cilvēki izrāda neapmierinātību ar šīm izmaiņām un grasās atteikties no Netflix pakalpjumiem. 

Platformas lietotājiem būs arī jāpiesakās savā kontā, izmantojot mājsaimniecības Wi-Fi, jāatver lietotne un “jāskatās kaut kas vismaz reizi 31 dienās”. Šādi rīkojoties, ierīce(-es) tiks reģistrēta(-as) kā “uzticama(-as)”. Nav precīzi zināms, kas notiks, ja nepierakstīsieties reizi mēnesī, taču, spriežot pēc formulējuma, var secināt, ka konts tiks bloķēts. Ja tas notiks, būs jāsazinās ar Netflix, lai saņemtu palīdzību.

Tomēr par spīti šīm nepatīkamajām izmaiņām Netflix uzlabo savu funkcionalitāti un skatīšanās pieredzi ieviešot Spatial Audio vairākiem šoviem. 

 

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt