HP plēšas ar ASUSTek

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas HP plēšas ar ASUSTek

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #147446
    samurajs
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/28_2133_1_1.jpg[/imgl]Līdz šim lielākais PC ražotājs Hewlett-Packard 2008. gada 3. ceturksnī zaudējis līdera lomu EMEA blokā (Eiropa, Vidējie Austrumi, Ä€frika), un aizliedzis saviem OEM-partneriem veikt jebkādu sadarbību ar kompāniju ASUSTek.

    Tieši ASUS HP uzskata var savu neveiksmju vaininiekiem un lielākajiem konkurentiem nākamajā, 2009.gadā – tā ziņo DigiTimes.

    Kāpēc tieši ASUS par ienaidnieka tēlu – uz to neviens nespēj atbildēt. EMEA reģionā tieši Acer ar 20.6 % tirgus daļu apsteigusi HP (18.7 %) portatīvo datoru tirgū.

    Hewlett-Packard neizpauž, cik netbook HP 2133 Mini-Note viņi plāno pārdot, kamēr Acer jau paziņojusi, ka pārdos 5-7 milj. Aspire One šajā un 15-20 milj. nākamajā gadā.

    Kaut arī daudzi kritizē visai primitīvos netbook PC, firmas Gartner analītiķi prognozē, ka periodā 2008-2012.g. to realizācija pieaugs pat 10 reižu.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_hp_a68c8_1.jpg[/img]

    Avots

    #184662
    Wuu
    Participant

    Arī gribas netbook tik naudas žēl 🙂 Aspire One ir tiešām sakarīgs!

    #184663
    msh
    Participant

    Hāpē, protams, neviens neaizliedz sapņot, bet liekas smieklīgi globālās ekonomikas lejupslīdes laikā sapņot par baisiem pārdošanas apjomu pieaugumiem…

    #184664
    samurajs
    Participant

    msh: kāpēc gan ne? Tauta neņems vairs 1000-2000 USD treknos porķikus, bet gan daudz lētākos Eee un Aspire One. Kamēr pastāv skolnieki un studenti – porķikiem vnm būs noiets.

    #184665
    msh
    Participant

    Jā, noteikti – lai uz EE grautu jaunākās spēles, vai ne? Kad sapņo, vismaz aizver acis ;.

    Ja vēl neliekas kā sapnis, padomā, kāda veida un par kādām naudām mobīlie interneta pieslēgumi ir pieejami latvijā. Baidos, ka tavas fantāzijas tik drīz neīstenosies, un tos draņķus mēs latvijā tik drīz neieraudzīsim tā vienkāršā iemesla dēļ, ka bez neta tāda kaka ir absolūtā nulle, bet nets maksā tik, ka tevis nosauktie studenti un skolnieki labāk par to pašu naudu mājās izmanto kādu mDSL.

    #184666
    samurajs
    Participant

    msh: te latvija pat nav pieminēta… uz anomālo banānu republiku jau pat fizikas likumi neattiecas 😀

    Normāls 3G nets (iBirojs Open) te maksā 19 Ls/mēn. Vienam otram tas nemaz tik dārgi nav… Pie tam augstskolu ēkās parasti visur ir bezmaksas Wi-Fi mācību vajadzībām, kojās arī.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā