Jauna aplikācija skolotājiem ļauj izmantot iPhone kā papildus kameru

Pēdējā gada laikā visai bieži skolām ir nācies strādāt attālināti. Līdz ar to arī skolotājiem ir nācies pielāgot savas mācīšanas metodes un materiālus tiešsaistes videi. Visai daudz skolotāju pasniedz online stundas un izmanto tādu videokonferenču platformu, kā piemēram, Zoom. Adaptējoties situācijai izveidota kāda aplikācija, kas skolotājiem ļau ērti izmantot sava viedtālruņa kameru, lai parādītu dokumentus.

Skolās visai izplatītas ir dokumentu skatītāju ierīces, kas ļauj parādīt kāda izprintēta dokumenta, grāmatas vai attēla skatu, piemēram, uz interaktīvās tāfeles. Tā ir visai noderīga tehnoloģija, bet daudzi skolotāji pandēmijas dēļ strādā no mājām un nevar to izmantot.

Overviewer aplikācija darbojas kā aizstājējs, izmantojot Zoom ekrāna koplietošanas funkciju, kas darbojas ar iPhone, kad tas ir savienots ar datoru caur uzlādes vadu vai bezvadu režīmā caur AirPlay. Pievienojot viedtālruni ekrānam, būs iespēja parādīt uz ekrāna to, kas tiek filmēts ar viedtālruņa kameru. Ja apgaismojums šķiet nepietiekams, iespējams ieslēgt zibspuldzi kā arī mainīt, kura kamera tiek izmantota.

Jaunā aplikācija bezmaksas pieejama App Store veikalā. Lai iegūtu plašāku informāciju par to, kā lietotne darbojas, apskaties zemāk esošo ražotāja izveidoto video.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt