Ko domājam par portāla jauno veidolu?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Aptaujas Ko domājam par portāla jauno veidolu?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 37 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #153868
    shady
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/29_jautajums_1.jpg[/imgl] Nu jau gandrīz nedēļu dzīvojam jaunu dzīvi, jo Notepad.lv ir kļuvis inovatīvāks, zaļāks un svaigāks. Lielais apjukums un ņirbēšana gar acīm ir beigusies, un katram ir izveidojies savs viedoklis par šeit notiekošo, kuru daži jau ir izteikuši citās tēmās. Nu mēs vēlētos šos iespaidus apkopot vienkopus nelielā aptaujā. Ļoti ceram, ka tas mums palīdzēs saprast, vai esam uz pareizā ceļa, un mūsu ieturētais virzības kurss atbilst mūsu lielākās lasītāju daļas vēlmēm. Vai arī palīdzēs saprast, kur esam pieļāvuši kādu kļūdu.

    #267796
    WordPad
    Participant

    Ä€trdarbība ir labāka un tāpēc patīk, pārējais po. :]

    #267797
    nevertell
    Participant

    Riebjas, ka, ja neesmu ielogojies, rakstu komentāru, spiežu podziņu “PIEVIENOT” un, kad esmu ievadījis savu paroli, mans komentārs tur vairāk NAV. V2 tā nebija.

    Un kautkā mazāk aktīvs tagad tas forums ir.

    Bet visādi, citādi ĻOTI LABI PATĪK!

    #267798
    Crow
    Participant

    Tas ir V2.5 ar jaunu skinu. Inovācijas es nevienas neredzu.

    Bet citādi – pie bagiem pieradīšu, moš foxša kaķis izlabos. Ir ok.

    #267799
    nevertell
    Participant

    Nevis fokša kaķis, bet lapsskritulis.

    #267800
    eelektro
    Participant

    ir jau labo … nosākuma domāju kādā zaļo lapā esmu iegājis . bet paskatoties kādu adresi ievadīju un logo takā ar dzirdēts .. .sapratu ka pareizi trāpijis 😀

    un par to pievienošanu ar nepatīk :/ … labi ka komentu izlasīju ctrl+c jau nospiedu 😀

    edit: gribētos to fīču kur ķip IT jaunumi u.t.t kad uzbīta ar žurku uz kāda lauciņa izlec pelēks pretīgs klucis priekšā .. nu galigi garam … labak ta uzlikt transparent uz kādiem 80% ja var

    … tas tik tā ieteikums 😀

    #267801
    Stat1CX
    Participant

    Ir OK, ja nebūtu tik raibs būtu vēl labāk 🙂 Vienīgais kas krīt uz nerviem ir tas ka katru reizi kad izslēdz browseri ir pa jaunu jāielogojas, uz vecās versijas vienu reizi ielogojies un viss.

    #267802
    eelektro
    Participant

    + arī fakts 😀

    p.s kaitina ka nevar atrast profils pogu un no sākuma jāiet uz sākums .. varēja arī teiksim uz izvēlnes joslas pašā labajā stūrī ielikt tādu pogu kā profils 😀 vai arī popout izvēlni un visām profila kontrolēm kas atrodaas sākumā 🙂

    & uz meklētāja kā jau parasti būtu jābūt standarta teksta ievadīšanas kursoram bet man tur pirksta kursors 😀

    {es nez vai man monis pa gaišu vai kas bet varētu bik kādu kontūru ielikt meklēšanas teksta logam 🙂 }

    #267803
    Crow
    Participant

    Naē, lapsskrituļa kaķis tomēr. Man šķiet, ka jamais tikai pie šprices te, bet -you know- ar 2 ķepām lēnāk tā lieta iet kā 10 pirkstiem. Un vēl tā pele… :lala:

    https://notepad.lv/sapnu-tulks-ko-nozime-tavs-sapnis-t3452.html#34502

    Un biedra Samuraja posts zemāk 😀

    #267804
    izredzētais
    Participant

    arī man jaunā versija tīri ok iet pie sirds, taāu raksti un preses ziņ as atrodas ļoti nepārskatāmā vietā – bieži vien nepaskrūlēju lapu uz leju un nepamanu jaunumus. piekrītu arī par pelēko kluci uzbraucot uz bildes – tiešām prasītos kādu caurspīdīgumu, kā arī tā pelēkā līnija apakšā nebeidz mani izvest no pacietības 😀

    #267805
    samurajs
    Participant

    Te nu ir tā: lapas ātrdarbība, jaunās fīčas neapšaubāmi ir pluss. Bet vēl daudz ir jāstrādā pie V3. No redaktora viedokļa tas, ka Raksti nav redzami – nekur neder. Izeja varētu būt augšējais laukums, kurā sākotnēji bija plānoti rotējoši 3-5 raksti, bet saprotu, ka tas nav pabeigts.

    Tāpat arī index lapā prasās vairāk caurspīdīguma, īpaši pelēkie baļķi zem tēmām. Varbūt nevis pelēkiem, bet zaļiem tiem jābūt?

    Hey, foxi, liec savu kaķi pie darba! 😉 😉

    #267806
    dzhonsons
    Participant

    A kādas visiem problēmas ar ielogošanos? Es visu laiku esmu ielogojies – automātiski netieku izlogots. Jebšu jūs paši spiežat to smuko “Iziet” pūdziņu?

    #267807
    Gakh
    Participant

    Prieks ka tagad foruma tēmas ir daudz pārskatamākas, v2 versijā tas viss bija kā viena liela keyword čupa, nepatīk ka lapa neietilpst visā ekrānā, arī kā jaunumi izkārtoti nepatīk, vairāk gribas klasisko stilu (kāds tas bija iepreikš)

    Apmeklēju NP katru dienu, bet ilgi neuzturos jo acis nogurst no jaunās versijas, pierast nu nekādi nevaru :/

    Būtu forši ja būtu iespēja pamainīt skinus (piemēram atvēlēt kādus trīs skinus, vienu līdzīgu v2 versijai, otru piemēram šito, un trešo vēlkautkādu)

    #267808
    Wuu
    Participant

    Sory, bet pilnīgi nelietojami, nezinu ko kas te pīpē, bet portāls ir pilnīgi nelietojams ne informācijas filtrēšāna, ne vizuāli saprotams. To var skaidri pamanīt portāla aktivitātē, ja vel vecie fanupijkas caur šo murgu vel kaut kā spēs izburties, jauns pienācējs nekad mūža nemēģinās iedziļīnāties un saprast kas kur, un kāpēc atrodas.

    Es pagaidām izlīdzos ar divkārtēju zūmu.

    Zinot Foxi bagu labošana un situācijas uzlabošana vilksies gadiem. Paskatieties tepat augšpusē uz balsošanu =]

    Nekādu apvainojumu vai aizvainojumu, shady jautāja, es atbildēju.

    #267809
    j.c
    Participant

    Izskatās ļoti nepierasti, bet gan jau pieradīšu – tāpat kā pie TVNET, kad šams nomainīja dizainu….

    #267810
    niki
    Participant

    TVNETAM nav ne vainas, skatījos vēl 2003 – 2005 gadus, web vēsturē, salīdzināju dizainu….

    Nu, man nav ko šeit piebilst, man patīk viss, taču derētu pāris uzlabojumi, šur un tur…

    * V2

    #267811
    Aldis
    Participant

    Jā, šim piekrītu, vajadzētu gan, lai vismaz jaunāko rakstu parāda tur augšā – savādāk, pirmās divas dienas šķita ka raksti netiek pievienoti, tik pēc tam sapratu ka pa sadaļām jāpaskatās. 🙂

    #267812
    Foxsk8
    Participant

    Negribat nelietojat: Viens man briedrs forumā teica, lai uzlieku tumši pelēku hoveri index lapā, tas tika uzlikts, uzreiz 10 citiem džekiem tas nepatīk, uzlikšu 80 transperentu, atkal citiem 50 džekiem nepatiks. Š ādi es varu pi**** tiešām 3 gadus no vietas.

    #267813
    Nelabojams
    Participant

    100% taisnība par to apakšējo joslu, tā ir kaitinoša. Varbūt var ielikt kādu ķeksi kaukur, ar ko to var aizvākt netvīterotāji un visādu pribambasu nemīļotāji.

    Citādi jaunā lapa ir OK, pieraduma vaina. Tomēr vēl daži sīkumi.

    Atbildes un quotes komentāros vecajā versijā bija uzskatāmākas un ērtākas. Jā – par to, ko daudzi te atzīmē, par “uzlienošo” kluci un topiku virsrakstiem – man personīgi tāds risinājums netraucē, bet labāks tomēr varēja būt – vai ar caurspīdīgumu, kā te daži iesaka, vai vnk nekur nebīdoties virsū krāsu/intensitāti nomaina.

    Drusku trūkst arī kāda vienojoša fona; rodas iespaids, ka lapas elementi vienkārši baltā fonā izmētāti, nejūt saistību, tādu “viengabalainību”.

    Jā, un Dievs, pasargi no Samuraja ieteiktās “rotējošo”rakstu rindas – nekas nav tik kaitinošs, kā kādi nekontrolējami kustīgi elementi, kas uzbāžas un traucē skatīt/lasīt pārējo!

    #267814
    Dibens Kāpurķēde
    Participant

    Pilnībā piekrītu Wuu – lapa ir kļuvusi vispār nepārskatāma. Es te nācu regulāri, lai izlasītu kādas jaunākās ziņas, bet tagad kaut kā grūti orientēties un esmu pieķēris sevi, ka ienāku labi ja reizi dienā (agrāk kādas 3x iekāpu paskatīties vai nav kas jauns).

    Kā arī pie rakstiem komentāru skaits arvien vēl nerādās, tā tad, ja gribu redzēt vai kāds nav kaut ko iekomentējis, tad nākas iet rakstā iekšā un skatīties.

    Lai vai kā, bet pagaidām nesaprotu jauninājumu jēgu. OK par visu portālu it kā ir skaidrs – uzlabojumi ir, bet par rakstu sadaļu, tur ir tikai pasliktinājumi – tīri praktiski nekas nav kļuvis ērtāks vai pārskatāmāks, drīzāk otrādāk.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 37 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā