Qualcomm: jaunajos iPhone nebūs nekā tāda, kas uz Android jau nebūtu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Qualcomm: jaunajos iPhone nebūs nekā tāda, kas uz Android jau nebūtu

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #163057
    samurajs
    Participant

    Mobilo procesoru ražotājs Qualcomm jau kopš kāda laika ir karastāvoklī ar Apple, jo ābolkompānija lieto vairākus viņu patentētos risinājumus, bet par licencēm negrib maksāt. Š ovakar 20.00 sākas iPhone X, 8 un 8Plus, kā arī citu Apple produktu prezentācija, un tāpēc tieši pirms šova sastādīta tabula ar funkcijām, ko Tims Kuks kārtējoreiz mēģinās iebarot kā “amazing” vai “wonderful”. Lai nesanāktu “šmuce” par informācijas noplūdi, oriģinālrakstā nekur nav minēts ābolkompānijas vārds. Ideja ir viennozīmīga: visi Apple jaunievedumi sen jau eksistē Android ierīcēs.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_qc_onq_1.jpg[/img]

    Tabulā gan atrodamas dažas neprecizitātes: piemēram, kā paraugierīce ar OLED displeju uzdots LG Flex 2, kamēr Samsung viedtālruņos šie displeji sastopami jau ilgāku laiku.

    Oriģinālraksts

    #331262
    iddqd
    Participant

    3.5mm stereo izeja būs? 7. bija tīrākā inženieru lame. youtube.com/watch?v=utfbE3_uAMA .

    #331263
    janculis
    Participant

    Neesmu nekāds ābolu fans, bet, ja pareizi saprotu, tad iPhone X būs visas šīs tehnoloģijas, bet Androidu telefonos tās jāmeklē daudzos modeļos. Teiksim tā, vai ir kāds tehnoloģiski tikpat piebāzts telefons? Visvairāk atkārtojas Samsung Galaxy S8.

    #331264
    ruukjis
    Participant

    Tur nav salīdzināts, kas ir kurā telefonā, tur ir atspēkota ideja, ka Abolīts bija pirmais. Tabulā redzamie modeļi ir celmlauži minētajā tehnoloģijā, bet tas nenozīmē, ka citos, jaunākos modeļos nav šīs tehnoloģijas.

    #331265
    Andron MacBeton
    Participant

    Naivie jau varbūt arī notic tādām pasakām.

    Ikreiz kad čoms nokopē kautko no iPhone uz AirBook un atpakaļ, es žēli paskatos uz savu Android. Defaultā man pat texta redaktors nav. Kā pārinstalēju tā visi softi jāliek no jauna.

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā