Uzņēmumā Firaxis tiek izstrādāta jauna Civilization spēle

Uzņēmums Firaxis Games izstrādā jaunu Civilization spēli, kas, visticamāk, tiks nosaukta Civilization VII, ziņo jaunā studijas vadītāja Heather Haze.

“Esmu sajūsmā par iespēju turpināt studijas vēsturisko mantojumu, sākot ar paziņojumu, ka Firaxis izstrādā nākamo leģendārās Civilization franšīzes turpinājumu,” paziņojumā presei sacīja Hazen. “Man ir paveicies, ka strādāju kopā ar dažiem no labākajiem mūsu nozares izstrādātājiem, un mums ir plāni pacelt Civilization franšīzi uz jaunām aizraujošām virsotnēm miljoniem spēlētāju visā pasaulē.”

Paziņojums par jaunas Civilization spēles izstrādi izlaists vairāk nekā sešus gadus pēc tam, kad 2016. gadā tika izdota spēle Civilization VI. Firaxis turpināja atbalstīt spēli arī ar tādiem paplašinājumu komplektiem kā 2018. gada Rise and Fall un 2019. gada Gathering Storm, kā arī DLC sērijām, piemēram, New Frontier Pass un Leader Pass.

Lai gan Ed Beach turpinās strādāt par jaunās Civilization radošo direktoru, Firaxis paziņoja par vairākām būtiskām personāla izmaiņām studijā. Ilggadējais studijas vadītājs Steve Martin ir paziņojis, ka pēc 27 gadu darba un vairāk nekā 32 izdotām spēlēm aiziet no Firaxis. Tikmēr Džeiks Solomons, kurš bija XCOM spēļu, kā arī Marvel’s Midnight Suns radošais direktors, pēc 23 gadu darba Firaxis arī pamet darbu.

Firaxis ir apstiprinājusi, ka spēle tiek izstrādāta, taču nav skaidrs, cik tālu tā ir izstrādes stadijā un, kad tā varētu tikt izlaista.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt