Samsung QLED televizori saņem fotobioloģiskās drošības apstiprinājumu

Samsung QLED 8K un 4K televizori ir saņēmuši apstiprinājumus par “LED fotobioloģiskās bīstamības neesamību” no vadošā ASV drošības zinātnes uzņēmuma Underwriters Laboratories (UL) un “acu drošības” sertifikātu no Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) Vācijā.

Tādējādi Samsung ir kļuvis par pirmo ražotāju televīzijas nozarē, kas saņēmis apliecinājumus, ka dažādā gaisma, ko izstaro Samsung QLED televizori, nerada nekādu fotobioloģisku gaismas diožu risku atbilstoši IEC (Starptautiskās elektrotehniskās komisijas) fotobioloģisko un acu drošības standartu klasifikācijai.

Samsung QLED televizori ir izstrādāti tā, lai aizsargātu redzi, vienlaikus nezaudējot lielisku skatīšanās pieredzi un spilgtas krāsas,” stāsta Samsung Electronics Baltics sadzīves elektronikas biznesa direktors Sergejs Kostjučenko. “Mēs priecājamies, ka UL un VDE ir atzinuši mūsu centienus, un klientu drošība arī turpmāk būs mūsu galvenā prioritāte.”

Abas drošības sertifikācijas institūcijas – UL un VDE – pārbaudīja modeļu 65Q900T 8K un 65Q90T 4K zilās gaismas starojumu, ultravioletos un infrasarkanos starus, jo šie modeļi izstaro spilgtāko gaismu Samsung 2020. gada QLED televizoru klāstā.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt