Pārdodu daudzas datorlietas

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Sludinājumi Pārdodu daudzas datorlietas

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155041
    krisbuk
    Participant
    #276339
    Element
    Participant

    Dereetu katrai bildei apraksts. 200Ls? Nu nezinu. Visu kopaa diez vai paardosi. Ja godiigi daudzaam taam lietaaam vieta atkritumu kaudzee.

    #276340
    msh
    Participant

    Nu ko lai saka – pieņemot ka tās tavas ārzemes nav krievija, tajās visas bildēs redzamās lietas iemet musarā vai noliek pie tā 😀 Bet latvijā tādu kompi [to, kurā Athlon XP/Durons/Semprons], pieņemot ka tā kompja komplektācija kopš 2004. gada ir tikusi uzlabota, pārdod par 30-50 lašiem, moni pa 10-15 un pārējo kādam atdod vai arī izlādē musarā.

    Nobeigumam piedziedājums no vienas labas čikāgas piecīšu dziesmas, kas man ļoti patīk 🙂

    svešos dārzos vienmēr skaistas puķes,

    mežos brīnišķīgi putni dzied,

    tomēr skaistākas par visam puķēm,

    tās kas talā gaujas malā zied,

    svešās pilsētās daudz platu ielu,

    skatlogos tik daudz kas skaists un labs,

    tomēr skaistāks šķiet par daudzām lietām,

    dzimtās puses kilometru stabs

    #276341
    Anonīms
    Neaktīvs

    lielākā daļa mantu max 2Ls.

    flopiki 50sant, kabeļi .. hvz, 50sant visi kopā, ja kādam vajadzēs? Vecie plakanie kabeļi par brīvu atrodami. mikrofons 2Ls, nolietotās peles un džoistiks max 1.50Ls.

    aksespoints max 10Ls. pārdodamās vēl ir videokartes, datori. monis max 5Ls, ja pievedīsi. Tādus pakaļ met. kas ir tas hama?

    Kāpēc 200Ls gribētos, nevis štuku?

    #276342
    Anonīms
    Neaktīvs

    par monitoru – neesi acis sabojājis pie tāda? gan es, gan radu meitene pie identiska modeļa pāris gadu laikā tika pie brillēm. Paša lietošanai noteikti to modeli neieteiktu, monitoru cenas vari ss.lv paskatīties – tur kosmonauti liek max 15Ls.

    #276343
    msh
    Participant

    Elementāri – divi līkroči, kas nemāk uzlikt normālu moņa režīmu vai arī sēž degunu iedūruši ekrānā un viss notiek… 😀 Man ir jūtīgas acis, no CRT moņa pie 60 Hz tās sāks sāpēt pēc 10-15 min, 75 Hz kaut kā tiks pieciesti, bet komfortam vajag vismaz 85 Hz – briļļu joprojām, tfu, tfu, tfu, nav, lai arī agrāk lietoju divus gabalus līdzīgus moņus pieslēgtus manai vecajai kastei kādus trīs gadus, un bija kāds pusgads, kad dienā viņu priekšā kādas 16 stundas pavadīju – lieki teikt ka acis atpūtinu, ja tiešām nogurušas. Nu gan vairs viņos skatīties negribu, viens gļuko, otrs pārvērties par pavisam blāvu miglas bildi, kas pēc šitentā 8 gadus vecā LCD flatroniņa liekas pēc baigām mocībām.

    #276344
    Anonīms
    Neaktīvs

    85Hz tika abi lietoti. Milzīga atšķirība, piemēram, no Slackware defaultā 60Hz, kamēr tam draiverus salika (ehh, jaunība). Pirmo gadu – lieliska bilde, ideāla sajūta sēžot pie tāda moņa.

    Bet nolietotam pat pieejot jūtams kā galva sāk sāpēt, un ne tikai man, bet arī citiem. Negribi tādu sev? Uzdāvināšu, ja savāksi pats.

    Brāļa CRT monis pie identiskiem apstākļiem nekad tādas sajūtas nav radījis. Bet atlika pieiet pie radu moņa, kad pat neskatoties uz modeli, jau pretīga sajūta acīs. Neskatoties uz normāliem herciem.

    Pēc tāda nopirku savu pirmo portatīvo – vēl ilgi bija jocīga sajūta, ka var redzēt labu bildi un acis nesāp. Ja tev nekādu komplikāciju nav bijis, tad uzskati, ka tev tiešām ir paveicies.

    #276345
    Anonīms
    Neaktīvs

    un par līkročiem – droši vien. Tajos gados intensīvi mācījos programmēties, krakoties, likt un kustomizēt dažādus linukšus un vindozes, taisīju haltūras, kursadarbus, vazājos pa svešiem datoriem, laboju un ārstēju kolēģu datorus .. Bet nu visi, cik saprotu, ir līkroči, salīdzinājumā ar Tevi 🙂 Droši vari dot padomus, ka vajag instalēt videokartes draiverus, un katram monim resurss ir mūžīgs, vajag tikai mācēt 🙂

    #276346
    msh
    Participant

    Nu tad apsveicu ka jūs vēl jūtīgāki par mani 🙂 Man galva no tās miglu bildes nesāp, acis it kā arī nē, bet es tā diži necenšos nokoncentrēties uz viņu 😀 Kā es smejos, uz tās miglu bildes no bildes var apskatīt vispārējo apveidu, bet ne detaļas 😀 , ieskanējot pusduci bilžu un atbraucot te tikai ieraudzīju cik bildes bija gružainas… 😀

    Pajāt par draiveriem, to maiņa ir domāta tikai saderībai ar spēlēm un dzelžiem – un arī tikai tādai īpatnējai kastei kā manējā, par kuru draiveru taisītāji nav domājuši… 😀

    Ä€ un moni nē paldies, no savu bijušo māju istabas vienu jau izmetu un vēl kādus četrus vajadzētu izmest… 😀

    #276347
    Mr.Death
    Participant

    Nes vien beerns atpakalj uz miskasti. Par flopjiem, vecajiem korpusiem ar 370 socksju plateem ieksjaaa, paaris CRT monjiem un veel visaadu drazu, es buutu gatavs piemaksaat, lai tu jamos aizvaaktu no manaam pazjobeleem. :> bet prasiit par kompi, kas veerts max 30 ls un veselu cjupu suudiem, kas taapat ilgojaas peec utilizaacijas, 2 sotus, tur jaabuut ir 2 gadu desmitus iespundeetam mucaa :>

    #276348
    _Mo3_
    Participant

    viņš no pagātnes atceļojis 😀

    #276349
    pilsonis
    Participant

    Kas tā par gangrēnu starp pirkstiem un uz kājas https://www.bildites.lv/images/j73uykfpo5y9z6yf7vnf.jpg bildē?

    fuj

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā