Verbatim Gigabit NAS – 2 TB datu glabātuve mājai

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Verbatim Gigabit NAS – 2 TB datu glabātuve mājai

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #148254
    samurajs
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/28_verbatim1_1.jpg[/imgl]Vai visiem mājas datoriem jābūt ar ietilpīgiem cietajiem diskiem? Pēc kompānijas Verbatim domām, tas nemaz nav vajadzīgs – ar vienu kopīgu datu glabātuvi mājsaimniecībai vai nelielam lokālam tīklam pilnīgi pietiek. Jaunās NAS (Network-attached storage) 1 un 2 TB datu glabātuves no sērijas «Verbatim Gigabit NAS» īpaši piemērotas mājas apstākļiem. Š o ierīci pieslēdz internetam, un caur to tiek kopīgota informācija visiem tīkla datoriem. Gigabit NAS var lietot arī kā media serveri, caur kuru no UPnP/DLNA – saderīgām ierīcēm var straumēt video uz televizoru vai mūziku uz datoru, kurā palaista programma iTunes.

    Attēlā – tā tas darbojas:

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_dns323_diagram_1.jpg[/img]

    Verbatim Gigabit NAS atbalsta gan PC, gan Mac datorus – protokolus Samba un Bonjour. Rezerves kopēšanai komplektā ietilpst Nero BackItUp 4 Essentials. Drošības nolūkos paredzēts lietotājiem izveidot aizsargātas privātās mapes.

    Ierīce sver 1 kg, un būs iegādājama jau šomēnes par ieteikto cenu 230 USD (1 TB versija).

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_116320_1.jpg[/img]

    Avots 1, 2, 3.

    #192313
    elvisburdajs
    Participant

    Labāk iegādāties parastu ārējo cieto disku, pieslēgt viņu pie viena no tīklā pieslēgtajiem datoriem un koplietot visu mūziku, attēlus, filmas, dokumentus utt. cik uziet. Tas sanāks lētāk un nevajadzēs nekādu iTunes. 🙂

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā