Mūzikas serviss Spotify pievienojas LG Smart TV pakalpojumu klāstam

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Mūzikas serviss Spotify pievienojas LG Smart TV pakalpojumu klāstam

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159155
    samurajs
    Participant

    Latvija, 2013.gada 17.decembrī — LG Electronics (LG) šodien paziņoja, ka Spotify – viens no populārākajiem mūzikas straumēšanas servisiem – no decembra vidus būs pieejams LG Smart TV lietotājiem vairāk nekā 30 valstīs, tostarp arī Latvijā. Spotify sniedz lietotājiem iespēju piekļūt bezgala plašai mūzikas kolekcijai, kuru veido vairāk nekā 20 miljoni skaņdarbu. Aplikācija ir saderīga ar visiem 2013.gada modeļa LG Smart TV televizoriem.

    Lietojumprogramma, kas paredzēta LG Smart televizoriem, Spotify premium konta lietotājiem sniedz iespēju atklāt un baudīt arvien jaunu mūziku. Iespaidīga Spotify skaņdarbu bibliotēka būs pieejama par 9,99 eiro mēnesī. Lietojumprogramma piedāvā arī iespēju ērti dalīties ar iecienītākajiem skaņdarbiem un atskaņošanas sarakstiem ar ģimeni un draugiem, izmantojot sociālo tīklu Facebook un Twitter. Pirmo reizi reģistrējoties Spotify izmantošanai, lietotāji vienu mēnesi ilgajā izmēģinājuma periodā var lietot pakalpojumu pilnīgi bez maksas.

    Par LG Smart TV

    LG Smart TV tehnoloģija parastu televizoru pārvērš multimediālā ierīcē, ar kuras starpniecību var piekļūt plašam augstākās klases interneta satura klāstam, ko piedāvā vadošie pasaules un vietējie pakalpojumu sniedzēji, piemēram, YouTube, Megogo, Draugiem.tv, ss.lv, IZZI, Facebook, Twitter, Inbox, TVNET, Mix News un daudzi citi. Turklāt aplikāciju veikals LG Apps ir vienmēr gatavs piedāvāt jaunus un interesantus pakalpojumus.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_lgsmarttv_spotifyservice_1.jpg[/img]

    PR

    #304637
    RicoPico
    Participant

    Nu ta vismaz kaut kas jēdzīgs būs iekš tā Smart! Bet es jau žopaj čuju, kā tas pasākums bremzēs un kārsies. :>

    EDIT: Patestēju. Nemaz tik traki nebremzē. Ir ļoti apgraizīts salīdzinājumā ar PC un Mobile versijām, bet fona mūzikai jau neko vairāk nevajag. Ir pieeja visām Tavām playlistēm, dziesmu meklēšana un jaunumu liste. Kā mīnusu varu nosaukt to, ka nevar patīt dziesmu, piemēram uz vidu. Ir Shuffle play un repeat funkcijas. Visā visumā ir ok, bet praktiski pielietojumu tāpat grūti atrast, jo man PC atrodas vienā istabā ar TV.

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā