Apģērbu un ne tikai iegāde iekš ebay

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Cilvēks un Sabiedrība Apģērbu un ne tikai iegāde iekš ebay

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159218
    Foxsk8
    Participant

    Tātad, eiro ir sagaidīts un var sākt beidzot normālu pirkšanos iekš ineta plašumiem.

    Vai kāds no notepadiešiem ir apģerbu, apavus, jakas, etc pircis ineta veikalos, ebay, utt…?

    Tā kā man parasti nepatīk pa tirgiem un veikaliem kā tādai vecenei vazāties, tad ērtāk to visu padarīšanu ir apskatīt ērtāk mājas pie pc un kafijas krūzi rokās.

    Otrs, kad parādos kāda veida veikalā tad maks un karte paliek sausāks par sausu, jo parasti līdzi ir arī “sievišķis” kuram vajag tādu kleitu, tādu somu un tad vēl jāstrīdās pa pusveikalu, kas patīk, kas nē. Tāpēc arī tāda doma radās ka varētu ko iepirkt.

    Ebay pieredze tāda slikta pašam uz sevi, nav pāris lietas atnākušas, bet tās kuras caur draugu esmu sūtījis, viss ir atnācis, vienīgi 3 nedeļas, bet to itkā var paciest, ja reāli cik nu šodien pusi dienas čekoju visu var dabot krietni lētāk, un kaut kā te vietējiem “šmaucējiem” dubultā kas uz tirgu sēž maksāt negribās un tad vēl puse pilsētas staigā ar tādu pašu cepuri, kā tev. 😀

    Agrāk bija ierasts visu pirkt ārzemēs un tad kā “bāleliņam” ar 10 čemodāniem visiem vest apģerbu un tādi braucieni parasti atmaksājās plus radus apciemot. Tagad tam nav ne laika, ne vēlešanas.

    Pačekojot vēl to ebay, tur vēl miljons visādu sīku nieciņu, kas varētu noderēt.

    Droši rakstam savu pieredzi. Paldies.

    #305084
    rizhee
    Participant

    dzīvojot skotijā piegādes laiki bija skaisti, jo viss pārsvarā tika iegādāts no UK.

    bet LV es īpaši uzmanību pievēršu meklējuma rezultātiem, respektīvi, atzīmēju, lai rezultātus rāda tikai no ES, tādejādi piegādes laiks ir no 1 – 2 ned, kas manu prāt nav daudz. Ja tiešām ir alternatīvas dabūt preci ES un par saprātīgu cenu.

    #305085
    samurajs
    Participant

    Jebajā pirkt apģērbus ir liels risks: ķīnieši ir maziņi, un tur nopirktie džinsi var izrādīties garumā līdz potītēm 😀 Salīdzinājumam vari ieiet ķīniešu preču veikalā T/C Rietumu centrs.

    #305086
    msh
    Participant

    Paga paga, kas tad priekš jebaja ir tā izmainījies ka eiro ieviešana ir kaut ko uzlabojusi? Kas tad agrāk bija tik slikts?

    Jebaju lietoju pusgadu kad biju anglijā – tur ir vērts – pie noteikuma ka gribi pirkt visādas drazas, ko citiem nevajag – nu reku kā foksis, lupatas [bik savādi vispār lasīt ka vīrietis tik cītīgi par tām interesējas 😀 ], kaut kādu lietotu elektroniku vai kaut ko tādu – ā, un vēl lētus ķīniešu sūdus. Patlaban, esot latvijā, man varētu būt aktuālāk jebajā pirkt kādas mašīnu detaļas, diemžēl kaut ko pameklējot parasti rodas sajūta ka tur tikai kosmonauti vien mīt.

    #305087
    BERILS
    Participant

    dāma tur iepērkas , bet tikai visādus sdiņus. Kaklarotas, aproces, šalles, maciņi , somiņas utt. lietas kurām nav lielas nozīmes, un kvalitāte nav galvenais aspekts. Es daru līdzīgi – vadiņi, lampiņas . 😀

    #305088
    Anonīms
    Neaktīvs

    nevajag maksāt ar master/visa, bet caur paypal, tad atnāks mantas 100% gadījumos kā arī atgriezt būs ērtāk, ja nu, kas.

    #305089
    jurgenz
    Participant

    kad biju latvijā, no ebay nebij sūtijis, bet no šitā – https://www.sportsdirect.com/

    lēti un kvalitatīvi, ir zināms draugu loks, kas regulāri sametās visi kopā, iepērkas un tad gaida vienu lielu paku – lētāk ar piegādi.

    #305090
    Foxsk8
    Participant

    Uz mūsu tirgu tā pat vien ir pilns ar ķiniešiem un pusapgriestām pumām uz botēm 😀 Kāpēc maksāt par ķinieti 2X vairāk. Ebajā arī ir daudz un dažādu kolekciju, non-china varianti ar no labiem tirgotājiem.

    Par preču kvalitāti, parasti pēc faterlandes apciemošanas, tās drēbes, kurpes, jakas kas tika tur pirktas ir velkamas vēl šobalto dien, ja rēķinam, ka tas bija 3-4 gadus atpakaļ.

    #305091
    Foxsk8
    Participant

    Džekiem jau arī kaut ko vajag vilkt mugurā. Nedomāju, ka tu arī pliks staigā 🙂 un ieejot veikalā pēc kādas lupatas tik un tā būs interese tajā visā procesā.

    #305092
    Patrons
    Participant

    Pirms zsvētkiem pasūtīju tieši tādu kreklu un džemperi, kurus vēlējos un nevarēju atrast Latvijā par saprātīgu cenu no dhgate.com, kuru ieteica tante.

    Nezinu nevienu cilvēku, kurš būtu sūtījis apģērbu no turienas, bet izdomāju pamēģināt, jo labāk patika par sportdirect un ebay. Pusei preču ir free shippings, cenas tādas pašas, kā tiem abiem, bet gaumes ziņā labāk patīk tur atrodamais apģērbs. Tik ar tiem izmēriem vēl neesmu drošs.

    Ir kādam pieredze ar dhgate.com un eiropiešu L izmērs pie ķīniešiem būš XL vai XXL?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā