LIVALL PikaBoost padara jebkuru velosipēdu par elektrovelosipēdu

Kickstarter platformā ir daudz dažādu projektu, kas ir nepabeigti, neuzticami vai vienkārši bez iedvesmas. Tāpēc, kad ja atrodat projektu, kas savu mērķi ir sasniedzis jau 40 reižu, bet vēl ir atlikušas dažas nedēļas, līdz tā iznākšanai, var secināt, ka esat atradis kaut ko īpašu.

LIVALL PikaBoost ir viens no šādiem projektiem, par kuru galvo teju vau 3000 atbalstītāju, un ir viegli saprast, kāpēc. LIVALL PikaBoost ir viedais velosipēda komplekts, kas ļauj ātri un vienkārši pārvērst parastu velosipēdu par e-velosipēdu bez liekām problēmām.

Šeņdžeņas zīmols, kas jau 2018. gadā izgatavoja viedo velosipēda ķiveri ar GPS, LED gaismām, Bluetooth skaļruņiem un mikrofonu, apgalvo, ka Pikaboost pārveido jebkuru velosipēdu par e-velosipēdu mazāk nekā 30 sekunžu laikā.

Režīmi

Foto: Livall PikaBoost, youtube.com

PikaBoost ir trīs režīmi: kruīza, ripošanas un vingrinājumu režīms. Kruīza režīms ir līdzvērtīgs “kruīza kontrolei” un automātiski uztur velosipēda ātrumu pat tad, ja braucējs neminas uz priekšu. Roll jeb ripošanas režīms ir paredzēts, lai palīdzētu braukt kalnos, kas, pēc LIVALL teiktā, ir ideāli piemērots bērniem, vecāka gadagājuma cilvēkiem, tiem, kam ir mazāka fiziskā izturība, vai arī tiem, kas nevēlas svīst brauciena laikā. Treniņa režīms palielina pretestību.

Akumulators

Foto: Livall PikaBoost, youtube.com

Akumulatora jaudu nodrošina 18 x 13Wh baterijas, kas ir standarta, nomaināmas 18650 baterijas (sprieguma ziņā atbilst 2,5 AA baterijām), kuru kopējā jauda ir 234Wh.

LIVALL apgalvo, ka ierīces darbības rādiuss ir līdz 30 km jeb 18 jūdzēm, kas ir salīdzināms ar “lielgabarīta” e-velosipēdiem. Tas ir tikpat, cik Swytch Max komplekta diapazons.

Drošība

Foto: Livall PikaBoost, youtube.com

PikaBoost aprīkots ar tādām drošības funkcijām kā aizmugurējais lukturis ar automātisko sensoru un diviem režīmiem, kas darbojas kā parasts aizmugurējais lukturis vai, izvēloties “automātisko” režīmu, spēj noteikt ātruma samazināšanos, darbojoties kā bremžu lukturis.

Vēl viena PikaBoost drošības funkcija apstādinās elektro motoru, ja konstatēs 45 grādu slīpumu (piemēram, ja braucējs krīt). Ierīcei ir arī IP66 ūdensnoturības klase, kas to padara par izturīgu risinājumu jebkuros laika apstākļos.

Lai nebūtu nepieciešams ierīci noņemt katru reizi, kad novietojat velosipēdu stāvvietā, PikaBoost ir aprīkots ar automātiskās bloķēšanas sistēmu, kad vien no tālruņa tiek atvienots Bluetooth signāls.

Citas specifikācijas

Visbeidzot, tam ir USB ports, lai tas varētu darboties kā akumulators, ar ko uzlādēt ierīces vai lukturus. LIVALL Pikaboost sver 3 kg, un tā izmēri ir 6,6 x 33,8 x 13 cm. 

Cena un pieejamība

Cena ir 299 ASV dolāri, kas ir aptuveni 281 Eur, ja pasūtījumi tiek veikti, izmantojot Kickstarter kampaņu(kas sākas 3. novembrī).

Cenas ziņā LIVALL ir lētāks par lielāko daļu konkurentu pat par pilnu cenu. Swytch pilno komplektu cena sākas no 950 Eur, bet Revos komplekta cena sākas no 560 Eur.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt