ASUS iepazīstina ar ROG Phone 3

ASUS šodien paziņoja par ROG Phone 3 spēļu telefonu, kas ir ASUS spēļu viedtālruņa jaunākais modelis.

ASUS ROG Phone 3 ir aprīkots ar Qualcomm jaunāko mikroshēmu Snapdragon 865+ ar takts ātrumu līdz 3,1 GHz, pārī ar līdz 16 GB LPDDR5 operatīvo atmiņu un 512 GB UFS 3.1 krātuvi. Jaunais mikroshēmojums nozīmē, ka tālrunis tagad atbalsta 5G, bet tikai zem 6 GHz tīklos. Tam ir milzīgs 6000 mAh akumulators, kas joprojām ir viens no lielākajiem, ko varat atrast viedtālrunī, un tas lieliski noderēs, pateicoties jaunajam 144Hz displejam.

Ekrāns ir tāda paša izmēra kā pagājušā gada modelis, pa diagonāli – 6,6 collas ar malu attiecību 21:9. Taču atsvaidzes intensitāte ir palielinājusies no 120Hz līdz 144Hz. ASUS piedāvā daudz konfigurācijas iespēju, tāpēc atkarībā no vajadzībām varat iestatīt displeju uz 60Hz, 90Hz, 120Hz vai 144Hz. Arī audio ir modernizēts ar divu skaļruņu stereo iestatīšanu, kas ieguva 75 balles no DXOMark audio testa, kas ir otrais augstākais vērtējums tālrunim (Xiaomi Mi 10 Pro atpaliek par vienu punktu).

Lai novērstu papildu siltumu, ko rada 5G un lielāks atsvaidzināšanas ātrums, ASUS saka, ka tā ir izstrādājusi jaunu dzesēšanas sistēmu. Tam ir sešas reizes lielāki siltummezglu nekā iepriekšējāi paaudzei, lai palīdzētu izkliedēt siltumu. Visa dzesēšanas sistēma izmanto vairākus dzesēšanas elementu slāņus, un, kā parasti, aizmugurē ir atvere, kas palīdz izvadīt karstu gaisu.

Vēl viens ievērojams jauninājums ir AirTriggers, kas ir paredzēti izmantošanai horizontālā tālruņa režīmā. Tie atbalsta tādas funkcijas kā žesti vai kustības, lai iegūtu papildu vadības funkcijas ierīces. Lieliski noderēs spēlējot spēles. Turklāt katru no skārienjutīgajiem apgabaliem var iedalīt divās daļās, katrā tālruņa pusē.

Telefonam ir trīs kameras, no kurām galvenā ir 64MP, kā arī 13MP īpaši plata kamera un 5MP makro objektīvs. Video ierakstīšana ir labāka ar 8K atbalstu un pat lēnas kustības video ar 4K un 120 kadriem sekundē.

Telefona kopējais dizains ir ļoti līdzīgs pagājušajā gadā, ieskaitot sānos novietotu C tipa USB portu, tāpēc joprojām tiek atbalstīti daudzi aksesuāri, piemēram, TwinView Dock un ROG Kunai kontrolieris u.c.

Līdztekus ROG Phone 3 ASUS paziņoja arī par tālruņa Strix Edition ar Snapdragon 865, 8 GB operatīvo atmiņu un 256 GB krātuvi. Tomēr cenu noteikšana un pieejamība nevienam modelim netika paziņota.

Avots: Neowin

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt