Noplūduši gaidāmā Fitbit Charge 5 attēli

Izskatās, ka Firbit gatavo jaunu dizainu tā Charge līnijas fitnesa rokassprādzēm. Par atsvaidzinātu dizainu liecina interneta vidē noplūdušie attēli.

Noplūdušos attēlus publicējis Evans Blass, un tajos ir redzams iespējamais gaidāmās Fitbit Charge 5 fitnesa rokassprādzes dizains. Izskatās, ka jaunās ierīces dizains nedaudz līdzinās uzņēmuma aprīlī izlaistajai Luxe fitnesa rokassprādzei. Gaidāmajai ierīcei ir izliekta ekrāns, kas saplūst ar tā ieapaļo siluetu.

Divas šauras pogas abās ierīces pusēs izskatās, ka varētu būt paredzētas dažādām kontroles iespējām, kā piemēram, fitnesa režīmu maiņai. Iepriekšējās Fitbit  fitnesa aproces tika izlaistas ar visai lielām pogām, taču jaunās izskatās daudz neuzkrītošākas un elegantākas.

Balstoties uz šiem noplūdušajiem attēliem, otra lielā izmaiņa Charge 5 būs krāsu pievienošana ekrānam, kas jau ilgu laiku tiek gaidīta šīs sērijas fitnesa aprocēm.

Līdz šim nav zināmas nekādas tehniskās detaļas par gaidāmajām ierīcēm. Tiek sagaidīts, ka tajās, kā jau vairumā fitnesa aproču būs redzams parastais sirds izsekošanas, miega izsekošanas, GPS, skābekļa piesātinājuma monitorings un tamlīdzīgu funkciju klāsts.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt