Google Photos pievieno īsceļu, kas ļauj ātrāk apskatīt ekrānuzņēmumus

Google Photos

Lietotnes Android Google Photos atjauninājums (versijas 5.97 un jaunākas) palīdzēs ātrāk nonākt pie ekrānuzņēmumiem, norāda Android Police. Atjauninājums nodrošina ātrāku piekļuvi ekrānuzņēmumiem, izmantojot saīsni, kurai var piekļūt no ikonas Photos, nedaudz paturot pirkstu uz tās.

Jaunais atjauninājums jau pieejams Latvijā. Apskatot savu Samsung viedtālruni konstatēju, ka tas jau ir atjaunināts automātiski un izskatās šādi:

Jau kopš marta Google turpina uzlabot Photos lietotnes dizainu un funkcionalitāti. Tagad pie lietotnes saīsnēm tiek piedāvātas 3 funkcijas:

  1. View Screenshots – saīsinājums, kas atver ekrānuzņēmumu mapi;
  2. Clear space – saīsinājums, kas palīdzēs atbrīvoties no neizmantotiem, nevajadzīgiem, izplūdušiem vai dublikātu attēliem, lai atbrīvotu vietu Photos lietotnē (var būt īpaši noderīgs tiem, kam ir bezmaksas lietotnes konts un ierobežots vietas daudzums augstas kvalitātes attēliem);
  3. I’m Feeling Lucky – lietotne pēc nejaušas izvēles atvērs attēlus, kurus pati apkopojusi kādā grupā, piemēram, “2021. gada ceļojums uz Lietuvu”, “Ziemassvētki”, u.c. Visai interesants veids, kā iegrimt nostaļģijā un nejauši apskatīt kādu senāku notikumu.

 

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt