Razer izziņotā Edge 5G spēļu konsole ir klāt

Jau zināms, ka Razer sadarbojas ar Verizon un Qualcomm, lai radītu 5G spēļu portatīvo ierīci, kas paredzēta mākoņa spēlēm. 15. oktobrī spēļu perifērijas ierīču ražotājs oficiāli prezentēja šo jauno ierīci RazerCon 2022 pasākuma ietvaros.

Razer apgalvo, ka Edge spēļu ietvaros būs pieejamas “tūkstošiem AAA spēļu”, kuras būs saderīgas ar ierīci, tai skaitā arī spēļu palaišanas programmatūras, piemēram, Battle.net un Epic Games Store, kā arī mākoņspēļu pakalpojumi kā Xbox Cloud gaming un Nvidia GeForce Now

Specifikācijas un funkcijas

Razer Edge nodrošina bezkompromisa veiktspēju un precizitāti, sākot ar displeju. 6,8″ AMOLED™ skārienjutīgais displejs nodrošina 144 Hz atsvaidzināšanas frekvenci ar 2400×1080 FHD+ izšķirtspēju, piwdāvājot par 87% vairāk pikseļu nekā konkurentu piedāvājumos.

Aplūkojot ierīci tuvāk, tā ļoti atgādina viedtālruni, kas savienots ar Razer Kishi. Tas nav nekāds pārsteigums, jo Razer Edge ir kā neliels planšetdators, kam komplektā ir Razer Kishi V2 Pro kontrolieris. Edge un Kishi V2 ir līdzīgs pogu izkārtojums, un tas ir apveltīts ar Razer Hypersense haptiku.

Razer Edge ir divvirzienu skaļruņi ar THX Spatial Audio, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 versija, 3,5 mm audio ligzda un C tipa USB ports. Ierīces darbību nodrošina 5000 mAh akumulators, un tai ir 5 MP 1080p priekšējā kamera.

Foto: Razer, youtube.com

Pieejamība un cena

Spēļu konsole Edge pieejama Wi-Fi variantā un 5G variantā ar eSIM atbalstu. Uzņēmums ir laidis klajā arī Razer Edge Founders Edition ar Razer Hammerhead TWS austiņu atbalstu.

Razer vēl nav ziņojis par konkrētu ierīces izlaišanas datumu, bet min, ka ierīce tiks laista klajā janvārī. Uzņēmums apstiprināja, ka Razer Edge būs pieejams CES 2023, un apmeklētājiem būs iespēja ierīci arī izmēģināt

Razer Edge Wi-Fi modeļa cena ir 399,99 ASV dolāru, bet Founders Edition modeļa – 499,99 ASV dolāru. 5G varianta cena pagaidām nav zināma. Tas ir nedaudz dārgāks par Logitech G Cloud ierīci, kuras cena pašlaik ir 299 dolāri.

Rokas spēļu konsoli var iepriekš pasūtīt jeb rezervēt par 5 ASV dolāriem, bet to varēs iegādāties 2023. gada sākumā.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt