Samsung Electronics Baltics jauns prezidents

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Samsung Electronics Baltics jauns prezidents

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155838
    shady
    Participant

    Ar šī gada janvāri par Samsung Electronics Baltics prezidentu kļuvis Džozefs Džonvu Kims (Joseph Jeongwoo Kim), kuram ir ilggadēja darba pieredze Samsung Electronics. Viņš šajā amatā nomainījis līdzšinējo prezidentu Sangho Jo, kurš savu karjeru turpina kā Samsung Electronics prezidents Austrijā.

    Kopš savas dibināšanas 1999. gadā Samsung Electronics Baltics ir kļuvis par vienu no vadošajiem patērētāju elektronikas uzņēmumiem Baltijas tirgū. Pēc veiksmīgas uzņēmuma darbības paplašināšanas Baltijas reģionā Samsung ir vadošais zīmols vairākās produktu kategorijās Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Aizvadītajā gadā Samsung kļuva par vadošo viedtālruņu, televizoru un klēpjdatoru zīmolu Baltijā. Pēdējo divu gadu laikā uzņēmuma darbinieku skaits ir divkāršojies, un 2011. gadu Samsung Electronics Baltics ir noslēdzis ar 120 miljonu latu nekonsolidēto apgrozījumu.

    “Mans mērķis ir veicināt kompānijas turpmāku izaugsmi Baltijas reģionā, lai Samsung kļūtu par patiesi mīlētu zīmolu un nostiprinātu savas pozīcijas tirgū, pateicoties mūsdienīgai un inovatīvai produkcijai, kas bagātina patērētāju dzīvi,” norāda Samsung Electronics Baltics jaunais prezidents Dž. Dž. Kims. “Samsung Electronics Baltics demonstrē vienu no straujākajiem izaugsmes tempiem starp Samsung pārstāvniecībām Eiropā, neskatoties uz sarežģītajiem ekonomiskajiem apstākļiem tirgū. Pateicoties Samsung profesionāļu darbam un kompānijas partneriem, Samsung ir visas iespējas kļūt par neapstrīdamu tehnoloģiju tirgus līderi Baltijā.”

    Par Samsung Electronics Baltics prezidentu:

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_samsung_dzozefs_dzonvu_kims_1.jpg[/img]

    Dž. Dž. Kims Samsung strādā jau vairāk nekā 20 gadus un šajā laikā ir ieņēmis vairākus vadošus amatus. Viņa karjera aizsākās 1989. gadā personāla vadības departamentā Samsung galvenajā birojā un vēlāk turpinājās globālā mārketinga departamentā. 2000. gadā Dž. Dž. Kims kļuva par kompānijai stratēģiski nozīmīgā Bezvadu risinājumu biznesa vadītāju, bet 2002. gadā pārcēlās uz Austriju, lai vadītu Samsung telekomunikāciju biznesu 14 valstīs. Pēc sešiem Centrāleiropā aizvadītiem gadiem 2008. gadā Dž. Dž. Kims atgriezās Samsung centrālajā birojā Korejā un aizvadītos trīs gadus ir vadījis Samsung globālā korporatīvā mārketinga stratēģijas izstrādi.

    Par Samsung Electronics:

    Samsung Electronics ir pasaulē vadošais pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2010.gadā sasniedza 135,8 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 190 500 cilvēku 206 birojos 68 valstīs. Kompānija vada divu atsevišķu organizāciju darbību, lai koordinētu deviņas neatkarīgi funkcionējošas struktūrvienības: Digitālo mediju un komunikāciju organizācija ietver Vizuālo ekrānu nodaļu, Mobilo komunikāciju nodaļu, Telekomunikācijas sistēmu nodaļu, Digitālo iekārtu nodaļu, IT risinājumu nodaļu un Digitālās attēlveidošanas nodaļu; savukārt Iekārtu risinājumu organizācijā ietilpst Atmiņas produktu nodaļa, LSI sistēmu nodaļa un LCD ekrānu nodaļa. 2011. gada Dow Jones Ilgtspējas Indeksa pētījumā Samsung Electronics ir atzīta par pasaulē vadošo ilgtspējīgas attīstības tehnoloģiju kompāniju, tādējādi industrijai apliecinot savus augstākā līmeņa sasniegumus ekonomikas, sociālajā un vides aizsardzības sfērā. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē http://www.samsung.com.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā