Windows 7 būšot ideāls spēlēm

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Windows 7 būšot ideāls spēlēm

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #148132
    samurajs
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/28_crysis_2_1.jpg[/imgl]Kā izsakās Kriss Lūiss (Chris Lewis), “Microsoft Interactive Entertainment Europe” šefs, Windows Vista neguva spēļu cienītāju atzinību. “Ar Windows 7 palaišanu situācija kardināli mainīsies. Jaunā OS ir ātrāka un stabilāka par Vista, un pirmie spēļu testi noritējuši pat ļoti apmierinoši.”

    Pēc menedžera teiktā, “Games For Windows” programma tikšot attīstīta, un Microsoft aktīvi iesaistīšoties datorspēļu biznesā. Lai gan pamatā kompānijas darba virziens ir un paliks PC un programmatūra, tomēr liela vērība tiks pievērsta arī spēlēm, gan PC, gan Xbox 360 konsolēm.

    Kopā ar Windows 7 parādīsies arī jaunas spēles. Brandon LeBlanc oficiālajā Windows blogā prezentējis 3 spēles: “Internet Backgammon”, “Internet Dame” un “Internet Spades”.

    Un vēl viens jaunums: Microsoft pētnieki strādā pie jauna, “superdroša” interneta pārlūka (codename = Gazelle), kurš darbojas pēc mazliet cita principa kā līdzšinējie. Par to ir publicēts PDF dokuments. Jau publicēts pirmais salīdzinājums ar IE7, kurā gan nekas spīdošs nav redzams:

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_gazelle_1.jpg[/img]

    Avoti 1, 2, 3.

    #190934
    iKey
    Participant

    Par spēlem sava taisnība tur ir. Iekš win7 būs tāda fīča ka WARP (Windows Advanced Rasterization Platform), kas ļaus izbaudīt DX10 efektus uz sūdīgiem videodzelžiem. smalkāk šeit [url=Par spēlem sava taisnība tur ir. Iekš win7 būs tāda fīča ka WARP (Windows Advanced Rasterization Platform), kas ļaus izbaudīt DX10 efektus uz sūdīgiem videodzelžiem. https://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd285359.aspx%5DSmalkāka infa šeit[/url]

    #190935
    kaqp
    Participant

    yessssssssss , beidzot spēles 😀 😀 , uzzinstelējot 7034build ,laikam. [ Kas aizņēma pie stundas ] . Tad kad man lādējas jau windows7(it kā tūlīt visam jānotiek, ir jāielādējas jaunajam windowsam) , BETTT man izmet smuku error ka installation was unsucesful… pēc restarta atkal vista 🙁

    #190936
    samurajs
    Participant

    kaqp: gribēji ar upgrade? Vēl var nestrādāt. Nones papriekš putnu, noformatē par jaunu C, un met virsū oficiālo build 7000 kā tīro instalāciju. Š itās starpkompilācijas kā 7022 labāk nevajag, vieni gļuki novērsti, to vietā citi.

    Instalācija neiet ilgāk kā Vistai.

    #190937
    QueenZ
    Participant

    Velviens interneta paarluuks?? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

    #190938
    ehex
    Participant

    A varbūt viņi domā, ka win 7 būs ideāls priekš interneta šaha vai kārtīm… 😀

    #190939
    duksis
    Participant

    kaqp: kur tu dabuji to windows 7 build 7034? Es nevaru atrast? Varbut vari pateikt?

    #190940
    Aldis
    Participant

    Lai vai ka, solitairs vel ir atstats ieksh ms spelitem? 🙂

    Un par pārlūkiem esmu teicis, lai MS met to web pārlūku padarīšanu pie malas, nomainot vaardu, codename, vai pat dzini vinjiem nekas labs nesanak (Vēljoprojām IE8 neatbalsta css effektu hover, nu kur ir praats ko tik vecu vel neatbalstit jaunaakajaa paarluukaa?)! Lai atstaj to prieku profinjiem, ka mozilla firefox kas sevi pierada uz ljoti.. ljooti daudz platformam, ka arii opera nav zeme metama! 🙂

    #190941
    Foxsk8
    Participant

    No kārtīgas Š aha spēles es neatteiktos 🙂

    #190942
    memorex
    Participant

    Par spēlēm +1, par browser vienalga, grūti viņu nelietot/delete? Tāpat katram IT cilvēkam ir sava windows versija… 🙂

    Aldis wrote:

    Un par pārlūkiem esmu teicis, lai MS met to web pārlūku padarīšanu pie malas, nomainot vaardu, codename, vai pat dzini vinjiem nekas labs nesanak (Vēljoprojām IE8 neatbalsta css effektu hover, nu kur ir praats ko tik vecu vel neatbalstit jaunaakajaa paarluukaa?)! Lai atstaj to prieku profinjiem, ka mozilla firefox kas sevi pierada uz ljoti.. ljooti daudz platformam, ka arii opera nav zeme metama!


    Tad iznāk to var attiecināt uz citām OS par spēļu tēmu… Saproti katram ir savs bizness, neviens nepadosies kamēr tas ir izdevīgi 😎

    #190943
    kaqp
    Participant

    @Aldis, IE kompensē savu nekorekto CSS, ar labu drošību. Ar ko FF nevar palielīties

    #190944
    Creep
    Participant

    Kādu tur vēl velna drošību? Nemaz neizteikšos par to nodrāzto (atvainojos administrācijai) pārlūku. Un ko jūs konkrēti definēsiet ar vārdu drošība? Kādos gadījumos tad tas kautko mainīs, cik tur drošs tas pārlūks?

    Beztam FireFox arī nav no tiem nedrošākajiem pārlūkiem…

    #190945
    izredzētais
    Participant

    kāds ir jaunākais pieejamais win7? …tas kurš tika oficiāli izplatīts, jeb nu jau ir noplūdusi cita versija?

    #190946
    izredzētais
    Participant

    runājot par pārlūkiem: pa cik zinu, firefox ir vairāk caurumi kā IE, taāu IE caurumi tiek izmantoti intensīvāk, tādēļ rodas tāds iespaids, ka firefox ir drošāks..

    par chrome, kuru izmantoju jau labu laiku gan neko nezinu 😀

    #190947
    rajah
    Participant

    izredzētais wrote:

    tādēļ rodas tāds iespaids, ka firefox ir drošāks..


    pilnīgi piekrītu – nemaz nav tas drošākais, gļuko arī

    vienu gļuku nesen atklāju darba vietā – FF.3.0.6

    meitenes sūta drukāt izdruku no web – nedrukājas. kas par sūdiem?

    iepriekšējā dienā mainīju viņām printeri – pārliku atpakaļ no servisa atsūtīo lāzerneku tintenieka vietā.

    izrādās FF vēl joprojām sūta drukāt uz to pašu tintenieku, lai gan sistēmā kā galvenais ir uzstādīts izlabotais lāzernieks – un tas viss TRIM grāmatvedības datoriem reizē. FF tātad ignorē Win sistēmā uzstādīto galveno default printeri un sūta kur pašam tīk.

    ================

    nu ko tagad lielīgie vistotāji (man viss darbojas, man viss iet vēl labāk nekā XP) teiks kad viņu vistas nekādas spicās nemaz nav? kādu laiku atpakaļ jau es un citi teicām – vista ir tikai tāds starpposms, kuru nav vērts ņemt nopietni.

    #190948
    djremys
    Participant

    izredzētais wrote:

    kāds ir jaunākais pieejamais win7? …tas kurš tika oficiāli izplatīts, jeb nu jau ir noplūdusi cita versija?

    Pieejams ir 7022 (Windows 7 Beta (7022-0-090115-1850))! 7032 neesmu redzeejis!

    microsoft sola 10.aprīlī RC1 taču dažos ziņu avotos rakstīts ka 27.02.2009, sakrīt dati vienīgi par to ka RC jau ir pabeigts 12 februārī un tagad veel tiek testeets. piešķirts build numurs 7048. pilns nosaukums Windows 7 Build 6.1.7048.winmain_win7rc1.090211-1625. gaidam

    https://itc.ua/node/36107

    https://viennaos.net/articles/977-ocherednye-dannye-o-vyxode-windows-7-rc1.html

    https://news.softpedia.com/news/Windows-7-Build-7048-Labeled-Release-Candidate-1-RC1-104797.shtml

    https://www.downloadsquad.com/2009/02/20/microsoft-anticipating-april-10-for-windows-7-release-candidate/

    #190949
    memorex
    Participant

    rajah wrote:

    nu ko tagad lielīgie vistotāji (man viss darbojas, man viss iet vēl labāk nekā XP) teiks kad viņu vistas nekādas spicās nemaz nav? kādu laiku atpakaļ jau es un citi teicām – vista ir tikai tāds starpposms, kuru nav vērts ņemt nopietni.


    Zini daudziem Vista tiešām būtu piemērotāka 😎 Ar jaudīgiem dzelžiem nav nekādu problēmu, mazliet apgriez lieko stuff nost un tas cālis ļoti zolīdi griežas 😎

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā