Jaunas LG videokonferenču sistēmas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Jaunas LG videokonferenču sistēmas

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #153333
    shady
    Participant

    LG Electronics interesentiem Baltijas valstīs sācis piedāvāt divas ierīces videokonferenču organizēšanai – monitora un kameras risinājumu LG AVS2400 un portatīvo terminālu apspriežu telpām LG RVF1000, kas ļaus ērti un vienkārši “tikties” ar sarunas partneriem jebkurā pasaules malā.

    Gan LG AVS2400, gan arī LG RVF1000 ļauj uzņemt fotoattēlus un veikt video straumēšanu 720 pikseļu augstā izšķirtspējā. Turklāt LG AVS2400 ir 24 collu klases augstas izšķirtspējas LCD monitors ar iebūvētiem skaļruņiem, kas aprīkoti arī ar atbalss novēršanas tehnoloģiju vienmērīgai sarunas norisei.

    LG AVS2400 tapa LG sadarbojoties ar LifeSize Communications, Inc HD videokomunikācijas speciālistiem. Savukārt, radot portatīvo terminālu apspriežu telpām LG RVF1000, īpaša uzmanība tika pievērsta tam, lai iekārtu varētu ērti uzstādīt mazā apspriežu telpā vai birojā, konfigurējot ar televizoru, monitoru vai projektoru.

    LG AVS2400 ir ērts ekrāna izkārtojums, tādējādi padarot videokonferenču norisi vienkāršāku nekā jebkad agrāk. Turklāt ekrānā redzamajā panelī iestrādāts ērts navigācijas rīks, ar ko iespējams pāriet no zvaniem uz kontaktu sarakstiem, iestatījumiem un galveno izvēlni, vai arī pretēji. Tāpat šo modeli var izmantot arī kā ierasto datora monitoru ar izslēgtu videokonferences funkciju.

    Savukārt LG RVF1000 komplektācijā iekļauts iebūvēts skaļrunis un mikrofons, nodrošinot iespēju novietot konferenču sistēmu lietotājam ērtākajā vietā un pieslēgt to visu tipu monitoriem un televizoriem, lai veiktu videozvanu.

    LG AVS2400:

    * 24 collu klases LCD ekrāns

    * 720 p augsta izšķirtspēja

    * iebūvēti skaļruņi un atbalss novēršanas funkcionalitāte

    * dinamiskā platjoslas sadalīšana ekrāna izmēra automātiskai regulēšanai

    LG RVF1000:

    * 720 p augsta izšķirtspēja

    * iebūvēti skaļruņi un atbalss novēršanas funkcionalitāte

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_lg_rvf1000_1.jpg[/img]

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā