iPhone SE akumulatora tests, kurš parāda ko mēs iegūsim par modeļa zemo cenu

Apple jaunā iPhone SE cena ir 399 ASV dolāri, kas ir cenu, ko iepriekš mēs nēesam redzējuši priekš iPhone telefoniem kopš pirmā, oriģinālā iPhone SE. Tomēr zemā cena nozīmē arī to, ka attiecībā uz aparatūras un funkciju iestrādi telefonā, Apple veica attiecīgu minimalizāciju, kur acīmredzami akumulatora lielums bija viens no galvenajiem samazinājumiem.

Mēs jau iepriekš bijām dzirdējuši, ka iPhone SE tiek izstrādāts ar niecīgu 1821 mAh akumulatoru. Video, kuru publicēja Mrwhosettheboss vietnē YouTube redzams, kā viņš pārbauda iPhone SE akumulatoru salīdzinājumā ar jaunākajiem iPhone 11, iPhone 11 Pro, Samsung Galaxy S20 un OnePlus 8 modeļiem, veicot vairākus testus.

Ja neesat gatavi veltīt 8 minūtes laika apskatam, tad galvenokārt rezultāti uzrādija, ka iPhone SE izdevās izspiest tikai 3 stundu un 46 minūšu ilgu lietošanas laiku, diezgan labi atpaliekot no konkurentiem. Ceturtajā vietā ar 5 stundu darbības laiku ierindojas iPhone 11, savukārt Galaxy S20 izturēja 6 stundas un 31 minūtes, iPhone 11 Pro ar 6 stundas un 56 minūtes, bet OnePlus 8 –  ar iespaidīgiem rezultātiem – 7 stundas un 55 minūtes.

Protams, šie laiki katram individuāli atšķirsies atkarībā no tā, cik daudz izmantojat savu viedtālruni ikdienā. Ja esat konservatīvāks lietotājs, iespējams, varēsit iegūt ilgāku lietošanas laiku, taču, ja esat vidējs vai smags tālruņu lietotājs, tas noteikti ir kaut kas, kas jums jāņem vērā, ja plānojat iegādāties šo iPhone modeli.

Avots: Ubergizmo

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt