Google kalendārs tagad ļauj lietotājiem norādīt, no kurienes viņi strādā dienas laikā

Google ir atļāvis lietotājiem noteikt savu darba vietu noteiktām nedēļas dienām kopš 2021. gada, bet tagad arī sniegs lietotājiem iespēju norādīt, no kurienes viņi strādā, lai sadalītu dienas daļas.

Uzņēmums apgalvo, ka jaunajai funkcionalitātei jābūt ērtai cilvēkiem, kas strādā dažādās vietās, piemēram, mājās, birojā, noteiktā ēkā vai dienas laikā vietas maina.

Piemēram, jūs norādiet kalendārā, ka no rīta strādājat mājās un pēcpusdienā strādāsiet birojā. Šai funkcijai jābūt tādai, lai jūsu kolēģiem būtu vieglāk noteikt, no kurienes jūs strādājat noteiktā laikā, ja viņiem ir jāsatiekas ar jums vai jāizveido sapulce personā, vai digitāli.

Funkcija tagad ir pieejama un lietotāji var iestatīt savu darbavietu savā kalendārā atlasot opciju “Darba vieta (Working Location) kā notikuma tipu un pēc tam izvēloties vietu. No turienes var modificēt datumu, laiku vai atkārtošanos, noklikšķinot uz laika elementa.

Jaunajai funkcijai varat piekļūt, ja esat kādā no šiem līmeņiem: Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Fundamentals, Education Standard, Education Plus, Training and Learning Upgrade un Nonprofits.

Avots: TechCrunch

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt