Slēdz Adobe Photoshop Touch

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Slēdz Adobe Photoshop Touch

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #160949
    samurajs
    Participant

    Kompānija Adobe paziņojusi, ka no 28. maija pārtrauc mobilās zīmēšanas un foto apstrādes aplikācijas Photoshop Touch izstrādi un izplatīšanu. Nebūs vairs nekādu atjauninājumu (t.sk. drošības), kā arī 8 € vērtā aplikācija tiks izņemta no Google Play Store un Apple Store. Kuri pagūs iegādāties lietotni līdz 28. maijam – varēs turpināt to lietot. Adobe mobilo produktu cienītājiem pārejas periodā iesaka izmantot mazās programmiņas, kuras ir saražotas visiem dzīves gadījumiem: Photoshop Mix, Photoshop Sketch, Adobe Comp CC, Adobe Shape CC, Adobe Color CC un Adobe Brush CC.

    Gada otrajā pusē jāparādās Photoshop Touch pēctecim Project Rigel. Sīkāk vēl nekas nav zināms, vienīgi lietotāji tikšot intensīvāk vilkti mākoņos. Menedžeris Bryan O’Neil Hughes gan savā blogā raksta, ka “rīģelī” būšot iekļauti nopietni foto retušas rīki.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_photoshoptouch_1.jpg[/img]

    #317542
    m_janis
    Participant

    Un kam tā draza vajadzīga, izņemot pokemoniem krāniņa staipīšanai ? Fotogrāfijas NAV jāapstrādā mobilajos, planšetēs u.c. drazā. Pirmkārt – jāfotografē ar normālu kameru TIKAI RAW formātā (kurš mobilais to spēj un kuram ir vismaz APS-C izmēra matrica ?). Otrkārt – jāapstrādā uz normāla datora, ar kalibrētu IPS monitoru un ne jau ar pirkstu bakstot displejā, bet lietojot peli vai grafisko planšeti.

    #317543
    shadow118
    Participant

    Vairākas Lumias un Oneplus One var uzņemt RAW

    #317544
    nevertell
    Participant

    Eh, puritānis caurtaisenis, saderam ka vismaz puse no flagmaņu viedtelefoniem un planšetēm ir aprīkotas ar precīzāku un labāk kalibrētu matricu kā tavam displejam ?

    #317545
    msh
    Participant

    Un ko tas dod ja plakanajam tā matrica ir tik maza, ka deguns tajā jāiebaksta?

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā