Sony prezentē jauno SRS-XV500 bezvadu akustisko sistēmu vēl jaudīgākām ballītēm  

Sony jaunā SRS-XV500 akustiskā sistēma parūpēsies, lai mūzika skanētu vēl ilgāk un skaļāk katrā ballītē! Nemainīgi jaudīga skaņa, iebūvētais apgaismojums un ilgmūžīgs akumulators, kā arī iespēja pievienot karaoke mikrofonu un dziedāt visas nakts garumā. Pilns komplekts, lai svinības draugu un ģimenes lokā izdotos! 

Jaudīgs skaņas baudījums īstiem “ballīšu zvēriem”

Izbaudi kvalitatīvu un spēcīgu skaņu, pateicoties diviem iebūvētajiem skaļruņiem, kas izplata dzidru vidējas un augstas frekvences skaņu, kā arī duālajiem X-Balanced skaļruņu blokiem, kas ļaus baudīt spēcīgo basu. 

Ballīte, kur vien vēlies! 

SRS-XV500 akustiskā sistēma nepievils, ateicoties 25 stundu akumulatora darbības laikam, turklāt nepilnu 10 minūšu ātrās uzlādes funkcija nodrošina 2,5 stundu atskaņošanas laiku. Pateicoties akumulatora kopšanas funkcijai (Battery Care function), to nevar “pārlādēt”, padarot to uzticamāku un ilgāk izmantojamu. Modelim ir IPX4 ūdens izturības klase, tādēļ to var droši lietot brīvdabas pasākumos un pat lietus laikā. Iebūvētie ritentiņi un rokturis ļaus skandu ērti transportēt, turklāt to varēs novietot gan vertikāli, gan horizontāli.

Izklaides iespējas

Pievienojot akustiskajai sistēmai komplektā iekļauto mikrofonu, iespējams izmantot karaoke funkciju un dziedāt savas iecienītākās dziesmas. Atbalss un taustiņu vadība skaļruņa aizmugurē ļauj pielāgot skaņu atbilstoši savām vēlmēm, turklāt otrā ieeja ļaus dziedāt kopā ar draugu vai pieslēgt ģitāru.

Jaunajā SRS-XV500 iebūvētās gaismas palīdzēs radīt īstu ballītes atmosfēru, jo gaismas automātiski pielāgojas mūzikas ritmam un tempam, veidojot krāsu šovu. Apgaismojuma pielāgošanai pieejama arī mobilā lietotne “Fiestable”, kas sniedz piekļuvi tādām funkcijām kā skaņu celiņa veidošana, karaoke, tostarp Voice Changer un Echo, kā arī dīdžeja vadības funkcijai, savukārt ar Sony Music Center lietotni iespējams izvēlēties atskaņošanas sarakstus, mainīt apgaismojuma rakstu un skaņas režīmus, atrodoties uz deju grīdas. 

Domājot par ilgtspēju 

Sony produkti ir izstrādāti, lai nodrošinātu ne vien augstākās kvalitātes skaņu, bet arī rūpējoties par apkārtējo vidi. SRS-XV500 korpusā daļēji izmantota pārstrādāta plastmasa, un tas ir tikai viens piemērs, kā Sony cenšas samazināt savu produktu negatīvo ietekmi uz vidi.

Platforma “For The Music”

Sony izveidojis zīmola platformu “For The Music” saviem izcilākajiem  audio produktiem un pakalpojumiem. Ar “For The Music” Sony apliecina sevi kā vadošo audio zīmolu, kas izrāda vēlmi apvienot mūziķus un klausītājus, radot autentisku mūzikas baudījumu un fanu iesaisti. 

Cena un pieejamība

Jaunā bezvadu akustiskā sistēma SRS- XV500 būs pieejama 2024.gada janvāra beigās, tās aptuvenā cena būs 400 EUR. 

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt