Sākas konkurss uz IT Gada balvu "Platīna pele – 2011"

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Sākas konkurss uz IT Gada balvu "Platīna pele – 2011"

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154890
    samurajs
    Participant

    Š ogad ir savādāk nekā iepriekšējos gadu konkursos: parādījusies nominācija “Labākais IT vadītājs/IT projektu vadītājs”, kurā var nominēt atsevišķus, ar IT vidi saistītus cilvēkus. Diemžēl aizmirsta kategorija “Labākais masu medijs – IT popularizētājs”, kurā jūsu iemīļotais Notepad.lv labprāt ļautu sevi nominēt 🙂

    Lai pieteiktu konkursam kādu konkrētu IT cilvēku, jums tikai jāaizpilda šī forma un jānosūta uz norādīto e-mail adresi.

    Un šeit nu konkursa prezentācijas pilns teksts:

    LIKTA (Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija) aicina pieteikties Latvijas IKT (informācijas un komunikācijas tehnoloģiju) balvai „Platīna pele 2011”. Tās mērķis ir apzināt un īpaši izcelt labākos pēdējo gadu laikā Latvijā radītos inovatīvos e-pakalpojumus un IKT risinājumus, kā arī informēt par tiem biznesa vidi un sabiedrību kopumā.

    IKT 2011. gada balvai dažādām nominācijām var pieteikties attiecīgo pakalpojumu, projektu īpašnieki – valsts iestādes, privātā sektora uzņēmumi, akadēmiskās organizācijas, nevalstiskās organizācijas un privātpersonas.

    Š ogad Latvijas IKT balvu nominanti tiks vērtēti un godalgoti šādās kategorijās:

    • E-pārvalde un e-pakalpojumi

    • E-biznesa risinājumi un pakalpojumi uzņēmumiem

    • Labākais IT vadītājs/IT projektu vadītājs

    Sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju LIKTA aicina pašvaldības kandidēt īpašai balvai:

    • Labākā e-pašvaldība

    „Latvijas IKT balvu „Platīna pele” rīkojam jau piekto reizi, un mums ir patiess prieks, ka tā ir kļuvusi par nozīmīgu informācijas un komunikācijas tehnoloģiju nozares tradīciju un balvas dalībniekiem par sava veida prestižu. Nozares uzņēmumiem – pakalpojumu izstrādātājiem un pakalpojumu sniedzējiem – tā ir lieliska iespēja ne tikai izcelt savu produktu un organizācijas resursus, bet arī popularizēt tos ne tikai nacionālā, bet arī starptautiskā līmenī”, stāsta Signe Bāliņa, Dr. oec., Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas prezidente.

    Š ogad pirmoreiz balva tiks piešķirta sadarbībā ar VARAM izveidotajā balvu kategorijā „Labākā e-pašvaldība”, kas sniegs iespēju pašvaldībām parādīt sevi un kalpot citiem kā piemēriem pārvaldes sektorā IKT risinājumu veiksmīgā ieviešanā un izmantošanā.

    ”Pašvaldības ir tā vieta, kur iedzīvotāji un uzņēmēji saņem lielāko daļu ikdienā nepieciešamo pakalpojumu. Ministrija ir gandarīta, ka pēdējā laikā daudzās pašvaldībās ieviesti e-pakalpojumi un IKT projekti, ar kuriem varam lepoties pat Eiropas mērogā. Tādēļ gribam šo pašvaldību veikumu atzīmēt nominācijā Labākā e-pašvaldība”, norāda Raimonds Vējonis, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs.

    Latvijas IKT balvas „Platīna pele 2011” pieteikumus var iesniegt elektroniski līdz šā gada 24. oktobrim, aizpildot pieteikumu formu asociācijas mājas lapā http://www.likta.lv . LIKTA mājas lapā kandidāti var arī detalizēti iepazīties ar balvas dalības noteikumiem un nolikumu. Apbalvošanas ceremonija norisināsies nozīmīgākajā nacionālajā IKT nozares pasākumā – LIKTA 13. gadskārtējā konferencē šā gada decembrī. Apbalvojumu saņems gan projekta “īpašnieks”, gan izstrādātājs vai piegādātājs. Projektu var pieteikt konkursam, ja tas ir izstrādāts, ieviests un iesniegšanas brīdī ir aktīvs. Pretendentu vērtēšanu veiks neatkarīga un kompetenta žūrija.

    Latvijas ikgadējās IKT balvas mērķis ir celt informācijas un komunikācijas tehnoloģiju nozares prestižu, informēt sabiedrību par Latvijas IKT iespējām, kā arī izcelt nozīmīgākos e-pakalpojumus un projektus Latvijā un ārvalstīs. Tā vienlīdz ir arī iespēja informēt sabiedrību par plašo Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju produktu piedāvājumu, potenciālu, kā arī izcelt priekšrocības, ko tās sniedz sabiedrībai, uzņēmumiem un organizācijām.

    Iepriekšējo gadu laureātu vidū ir tādas organizācijas un uzņēmumi kā CSDD, IF Latvija, Swedbank, Lattelecom, Valsts ieņēmumu dienests un Zemkopības ministrijas Lauku atbalsta dienests.

    Papildu informācija:

    Māra Jākobsone, LIKTA viceprezidente

    Tel. 67311821

    E-pasts: [email protected]

    Par LIKTA. Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) – profesionāla nevalstiska organizācija, kas izveidota 1998. gadā (LITTA) un aptver visu Latvijas IKT nozari − elektroniku, datoru aparatūru un programmatūru, telekomunikācijas un pakalpojumu sniedzējus. LIKTA mērķis ir veicināt informācijas sabiedrības izveidi un nozares attīstību Latvijā. Plašāka informācija par asociāciju: http://www.likta.lv .

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_img_4463_1.jpg[/img]

    #275302
    Aldis
    Participant

    Samuraj, pēc linkiem to punktu neliec 🙂 Liec ar atstarpi.. savadak aizved uz nepareizu lapu.. http://www.likta.lv.

    #275303
    samurajs
    Participant

    Linki salaboti, vajadzētu būt oki.

    #275304
    shady
    Participant

    Lai nerastos tādas problēmas, vajag lietot url tagu nevis atstarpi:)

    Iznākums ir šāds: http://www.likta.lv. (nekādi punkti nemaisa un izskatās smukāk)

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā