ACME Peanut pele saņēmusi iF product design award 2013 balvu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR ACME Peanut pele saņēmusi iF product design award 2013 balvu

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157533
    shady
    Participant

    Kompānija ACME Europe, kas pārstāv Baltiju, saņēma prestižo iF product design award 2013 balvu par uzlādējamo bezvadu datorpeli ACME Peanut mouse. Tas ir lielākais gadskārtējais Eiropas dizaina konkurss, kas norisinās Vācijā kopš 1953. gada. Balva jau ir kļuvusi par īpaša dizaina apliecinājuma zīmi un standarta produkta kvalitātes rādītāju, ko pazīst ražotāji un dizaineri, plašsaziņas līdzekļi un klienti. Konkursā balvas tiek piešķirtas par labākajiem darbiem trijās kategorijās: izstrādājuma dizains, komunikācijas dizains un iepakojuma dizains.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_peanut_mouse_1.jpg[/img]

    Datorpeles forma atgādina zemesriekstu. Simetriskās formas dēļ ACME Peanut mouse ir īpaša funkcionālā atšķirība – ar to vienādi ērti strādāt gan labročiem, gan kreiļiem. Oriģinālā dizaina datorpelē ir integrēta litija polimēru baterija, ko uzlādē no datora ar USB vadu. Pilnai uzlādei pietiek tikai ar pāris stundām, bet uzlādēta datorpele bez pārtraukuma var darboties mēnesi. Pat uzlādes laikā ar šo datorpeli var strādāt kā ar vadu datorpeli.

    „Konkursa žūrijā ir pasaules slavenākie dizaineri, tāpēc priecājamies, zinot, ka mūsu produkts ir izvēlēts par vienu no labākajiem starp 3011 dalībniekiem. Š ī starptautiskā atzinība liecina par ierīču dizaina un tehnoloģiju meistarību, kas piemīt ACME UNIQUE produktu līnijai,” stāsta ACME Europe ģenerāldirektors Pauļus Paršeļūnas (Paulius Paršeliūnas).

    Katru gadu šīs prestižās balvas ieguvēji tiek izvēlēti no izstrādājumiem, kas izceļas ar īpašu dizainu. Izvēloties izstrādājuma dizaina balvas ieguvējus, tiek vērtēti šādi izstrādājuma aspekti: dizaina kvalitāte, funkcionalitāte, inovācijas pakāpe, lietošanas vienkāršība un ietekme uz vidi.

    „Kaut arī šī ir pirmā iF design awards balva, ko saņem ACME, esam pārliecināti, ka tā nav pēdējā – mūsu dizaineri jau beidz citu datoraksesuāru izveidi, kurus piedāvāsim vasarā,” stāsta ACME Europe produktu attīstības direktors Igns Rumbutis (Ignas Rumbutis).

    ACME Peanut mouse šā gada rudenī ieguva pat divas Plus X Award konkursa balvas – Design un Easy of use kategorijās. Š ā gada pavasarī oriģinālā datorpele kļuva arī par vienu no Lietuvas dizaina balvas GERAS DIZAINAS ieguvējām.

    Uzlādējamā bezvadu datorpele, kas sagaidījusi pasaules atzinību, pieder ACME UNIQUE produktu līnijai, kas izceļas ar jaunākajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem un unikālu inovatīvo dizainu. Vairāk informācijas par ierīci var atrast http://www.peanutmouse.eu. Ierīci iespējams iegādāties RD electronics par 12,99 LVL.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_acme_peanut_mouse_2.jpg[/img]

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=ACME+Peanut&cn=5&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

    #292637
    Aldis
    Participant

    Nu Lietuvietis vismaz kaut ko taisa! 😀

    Smieklīgi ir šis “Ierīci iespējams iegādāties RD electronics par 12,99 LVL. “, un apakšā paŠ—ādās salidzini.lv – 10.31 ls :]

    #292638
    delta128
    Participant

    Smieklīgs ir pats produkts kā arī fakts, ka acme ir dēvēta par kvalitatīvu.

    #292639
    Aldis
    Participant

    Tas gan.. 😀 Es sev shit-ādu rieksta gabalu negribētu pašreizējās peles vietā.. 😀

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā