Šodien – Zemes stunda

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Aptaujas Šodien – Zemes stunda

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158016
    samurajs
    Participant

    Š odien, 23. martā ir kārtējā Zemes stunda, kad visi pasaules iedzīvotāji tika aicināti uz 1 stundu izslēgt visas elektroierīces. Latvijā šis laiks ir 20.30-21.30. Simboliskās akcijas mērķis ir aktualizēt klimata pārmaiņas un popularizēt elektroenerģijas taupīšanu ikdienā.

    #295752
    Crow
    Participant

    Akcija ir muļķīga. Tiek pievērsta uzmanība nepareizajai problēmai. Mēs neprotam parūpēties viens par otru. Kāpēc mēs iedomājamies, ka spējam glābt veselu planētu?

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7W33HRc1A6c[/youtube]

    “The planet is fine. The people are fscked.”

    #295753
    Evers
    Participant

    Jā, akcija ir muļķīga un banāla. Ķipa iespēja atmazgāt grēkus tiem, kas pārējā laikā nedomā vispār. Ķipa visi, kas cauru gadu brauc ar liellitrāžas auto, met ugunī visu, kas pagadās, mūždien aizmirst gaismu izslēgt, tagad paliks svēti. 😀 Elementāri sīkumi ikdienā palīdzēs Zemītei daudz vairāk, kā viena Zemesstunda kas citur vēl uzceps kautko energolīnijās, kad pēkšņi visi saslēgs visu atpakaļ vienā momentā.

    #295754
    shady
    Participant

    Quote:

    3. Nē, jo uzskatu šo akciju par muļķīgu

    #295755
    Kualds
    Participant

    Labprāt būtu izslēdzis, bet bija kas svarīgs darāms. Varēja tā Zemes stunda būt piecos naktī, tad obligāti piedalītos! 🙂

    #295756
    RicoPico
    Participant

    Izlasot tēmas virsrakstu, arī automātiski iedomājos par šo video. 😀

    “Save the trees, save the bees, save the whales, save those snails!!!”

    Un vēl šis… –> https://www.brivamute.lv/2011/03/26/sirdsapzina/

    #295757
    akms47
    Participant

    Man katru nakti ir zemes stundas, paliek strādāt ledusskapis, jo produktus žēl un apkures sūknis, lai no rīta nepamožas uz ledus gabala.

    #295758
    msh
    Participant

    Neko neslēdzu ārā – tāpat LED spuldzes neko nepatērē… 😀

    #295759
    faq
    Participant

    Nospļauties par paštaisnajiem zaļajiem pajalām. Hibrīdauto šoferu pasākums, īsumā izsakoties.

    #295760
    atlans
    Participant

    akcija notika vakarā ja būtu pa dienu tad gan izlēgtu, sēdēt bez elektrības ap 20 .00 liktos ka nonācis atpakaļ laikā. Man vienriez pazuda strāva visu dienu nozvanījos, vakarā tikai tiku līdz meistaram.

    #295761
    aoma
    Participant

    Pēc 2005. gada vētras man štroms nebija veselas 2 nedēļas, laime, ka bija īpašumā pāris ietilpīgu upšu, tad nu, ejot uz darbu, paķēru šos līdzi, pa dienu uzlādēju, un vakarā vismaz varēju ziņas pa TV noskatīties un nelielu spuldzīti iedegt, lai nav gluži visu laiku ar svecēm un petrolejas lampām vien jādzīvo.

    #295762
    BERILS
    Participant

    420.

    #295763
    exiy
    Participant

    ZS patiesībā ir zemes piesārņošana ar teiksim ugunskuriem un tā tālāk, ja tā padomā – gaismu ta izslēdz, bet kā tad paliek ar to, ka tiek kurināti sazin kādi ugunskuri un nezz kas dedzināts visā pasauē, vai tā arī neskaitās zemes piesārnošana neskatoties uz to, ka izslēdz gaismu…

    #295764
    valters.vasilis
    Participant

    Ugunskuri ir CO2 neitrāli – tie ietilpst dabiskajā CO2 ciklā un nekādu īpašo kaitējumu videi nenodara, vienīgi nedaudz atrabotkas vai riepas, vai minerālmēslu maisi, kuri tiek izmantoti, lai tos iekurinātu rada nelielu kaitējumu. Lošaras, kuri dedzina visu, kas pagadās ir cits stāsts.

    #295765
    exiy
    Participant

    Nedaudz ārpus tēmas, bet «JÄ€Š…OS» vienu reizi (dārzā) sakrāva riepas tādā kaudzē, kuru varētu salīdzināt ar to, ko rāda simpsonos un dedzināja.. Tas viņiem skaitijās tipa ugunskurs.. Pēc 5 min atbauca polija un ugunsdzēsēji..

    Gadās arī tādi cilvēki, kas nemaz nedomā par to, kā tas kaitē mūsu dabai..

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā