Savāc 100 domubiedrus un saņem bezmaksas Wi-Fi punktu!

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Savāc 100 domubiedrus un saņem bezmaksas Wi-Fi punktu!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158033
    samurajs
    Participant

    Pēc Omnicom Media Group pētījuma datu apkopošanas Lattelecom gatavojas atvērt virkni bezmaksas Wi-Fi pieejas punktu visā Latvijā, ja konkrēto punktu pieprasīs vismaz 100 gribētāju. Tāpēc no 26. marta līdz 2. aprīlim ikviens Latvijas iedzīvotājs var nobalsot speciāli atvērtā vietnē https://www.atverwifi.lv/ par vēlamo sava Wi-Fi punkta atrašanās vietu. Lai izslēgtu blēdīšanos, lapā jāielogojas ar draugiem.lv, Facebook vai Twitter pasi.

    Omnicom Media Group aptaujā izrādījies, ka 53% iedzīvotāju brīvas interneta piekļuves dēļ būtu uz mieru pat upurēt svarīgas lietas: 19% atteiktos no iedzeršanas, 19% – no saldumiem, bet 7% pārstātu apmeklēt kultūras pasākumus vai pusdienot ārpus mājas. Š eit nu gan dominē vīrieši; īpaši nominācijā “atteikšos no kultūras pasākumiem” viņu ir 6 reizes vairāk nekā sieviešu.

    „Fakts, ka iedzīvotāji būtu gatavi atteikties no kaitīgajiem ieradumiem un pat no pusdienām vai vakariņām liecina par vitālu bezvadu interneta nepieciešamību. Līdz ar to esam nolēmuši ņemt vērā Latvijas iedzīvotāju vēlmi un vajadzību pēc mobilitātes un informācijas pieejamības publiskās vietās, pēc pieprasījuma atverot Wi-Fi punktus bez lietošanas maksas. Ikvienam ir iespēja ietekmēt bezmaksas Wi-Fi pieejamību un balsot par vietām, kur bezvadu interneta punkti būtu visvairāk nepieciešami,” oficiālajā paziņojumā presei iniciatīvu raksturo «Lattelecom» komercdirektore Kerli Gabriloviča.

    Š obrīd par Wi-Fi punktiem nobalsojis jau 21,000 iedzīvotāju. Balsošanu var atkārtot pēc 24 stundām. Punkti, kuri līdz 2. aprīlim saņems 100 balsis, tiks reāli ierīkoti bezmaksas lietošanai.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_untitled_2_2.jpg[/img]

    #295850
    Quagmire
    Participant

    Kā var pieteikt to WiFi punktu? Gribu pie savām mājām. 😀

    #295851
    Kualds
    Participant

    Bet es gribu sev tieši mājās! Simts balsis savāktu viens un divi.

    #295852
    akms47
    Participant

    Nu Liepājnieki, blieziet pa visiem punktiem (var vairākus) un sevišķi piemetam ogles tiem kam tālu no simts.

    #295853
    nhojder
    Participant

    Un piepilsētnieki atkal paliek bešā 😀

    #295854
    samurajs
    Participant

    Kungi, lielāku aktivitāti, lūdzu! Liepājā nevienam punktam vēl nav 100 balsis.

    #295855
    Stat1CX
    Participant

    Nobalsoju par sev vistuvāko punktu, tiesa gan šaubos vai līdz manīm davilks signāls 😀

    #295856
    robcixx
    Participant

    dabūnam uzreiz 3 balsis, ielogojoties katrā no soc. portāliem 🙂

    #295857
    Oxys
    Participant

    Mums ar Wuu japeņem Dobele! 😀

    #295858
    Aldis
    Participant

    Pamazām veru vaļā Ikšķili! 🙂

    #295859
    shady
    Participant

    Ja kādam pietrūkst balss, tad padod ziņu – atdošu savējo, kuram tas ko dos 🙂

    #295860
    garaisezis
    Participant

    es arī varu visas savas trīs atdodt, plus vēl 5 fake profila balsis, kopā astoņas, man tā pat nevajag, jo jau kā sen Latvija atāaa atāaaa….

    #295861
    Aldis
    Participant

    Nu tad, augstāk kā jau minēju.. 😀 Ikšķile – tur tikai divi punkti vien tiek piedāvāti, viens +/- centrā, otrs, es pat nestādos priekšā kur, bet izskatās ka pie kkāda tālbraucēju depo! 😀

    #295862
    romajo
    Participant

    Neticu, solīts makā nekrīt. Kuldīgā jau tagad lielākai daļai piekļuves punktu ir pāri 100 un pat 200 balsojumiem (līdzīgi ir arī citās pilsētās). Tad jau sanāk, ka visā pilsētā LTC jānodrošina bezmaksas wi-fi piekļuve. Visticamāk tiks izmantota *, ar atrunu: “Jau iepriekš atvainojamies, ka kādus wi-fi punktus, no mums neatkarīgu iemeslu dēļ nevarēsim atvērt lietošanai bez maksas.” Karoč fufels.

    #295863
    samurajs
    Participant

    Būs gan, jo LTC jau neies sevi blamēt. Sapratu tā, ka neatkarīgi no balsošanas iznākuma visi esošie Wi-Fi punkti tiks atvērti brīvai izmantošanai. Š obrīd, lai tos lietotu, jāsūta SMS uz maksas numuru, kas izmaksā 1,96 Ls diennaktī. Protams, ka neviens šo iespēju nelieto, jo mobilais nets ir daudz lētāks.

    Tātad – LTC reāli aktivēs jau esošu pakalpojumu + uztaisīs reklāmas kampaņu “mēs esam labie onkuļi” 😀

    #295864
    Aldis
    Participant

    Man ir parole no lattelecom-a kas nāk līdzi jau esošajam interneta tarifam, karoč, jau lietoju visus lattelecom punktus par brīvu.

    Pie reizes, šeit nav visi Lattelecom punkti ko atvērt pa brīvu, pie mums viņi ir vairāki (Kādi 6 vismaz un publiskākās vietās), nevis tikai divi kā sanāk pēc šīs kartes.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā