Sony iegūst 3 TIPA godalgas: labākā kamera / videokamera / objektīvs

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Sony iegūst 3 TIPA godalgas: labākā kamera / videokamera / objektīvs

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158231
    shady
    Participant

    Prestižā Technical Image Press Association kārtējo reizi atzinīgi novērtējusi Sony novatorismu ciparu attēlveidē.

    LABÄ€KÄ€ AUGSTÄ€KÄ€S KLASES KAMERA: Sony Cyber-shot DSC-RX1

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_sony_dscrx1_2.jpg[/img]

    Pasaulē pirmā kompaktkamera ar 35 mm pilna kadra Exmor CMOS sensoru atzīta par labāko augstākās klases kameru. Kamerai ir Carl Zeiss Sonnar objektīvs ar f2.0 35 mm fiksētu fokusa garumu un T* pārklājumu. Katrs objektīva elements ir pielāgots, lai pilnībā atbilstu pilna kadra sensora prasībām. Kamera nodrošina izcilu attēla kvalitāti ar pilnu manuālo kontroli, ISO no 50 līdz 25 600 (un paplašināmu līdz ISO 102 400 ar īpašu Multi-Frame Noise Reduction funkciju), tā var ierakstīt Full HD video, piedāvā neskaitāmus foto režīmus, kā arī Auto HDR, un tai ir gaišs 1,22 miljonu punktu LCD ekrāns. Plašāka informācija par DSC-RX1 šeit.

    LABÄ€KAIS OBJEKTĪVS: Sony E-mount 10-18mm f/4 OSS

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_sony_a1200_1.jpg[/img]

    Kompaktsistēmu kameru tirgū vērojama stabila izaugsme, un Sony E-mount lietotāji var izvēlēties piemērotāko no pieaugoša objektīvu klāsta. Sony 10-18 mm tālummaiņas objektīvs piedāvā lietotājiem f/4 pastāvīgu diafragmas atvērumu visā diapazonā, kas ir ekvivalents 15-27 mm fokusa attālumam. Š is vieglais (225 g) objektīvs ir konstruēts no 10 elementiem 8 grupās un tam ir 3 asfēriskie elementi, un optiskie elementi ar ļoti zemas dispersijas stiklu, kas gandrīz pilnībā likvidē hromatisko aberāciju, pat pie visplašākā fokusa attāluma. Optical Steady Shot attēlu stabilizācija šo objektīvu padara daudzpusīgu un maksimizē tā iespaidīgo sniegumu gan fotografējot, gan filmējot, pat vājā apgaismojumā. Tas ir ideāls ainavām un interjeriem, kā arī spējīgs radīt dramatiskus perspektīvas efektus plašākajā atvērumā. Vairāk informācijas šeit.

    LABÄ€KÄ€ VIDEOKAMERA: Sony NEX-VG900

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_sony_nexvg900_1.jpg[/img]

    NEX-VG900 ir atzīta par labāko video kameru. Izmantojot pilna kadra, 24,3 MP Exmor HD CMOS sensoru, NEX-VG900 var ierakstīt Full HD 50p, 50i, 25p un 24p, kā arī piedāvā nekompresētu video signālu HDMI izejā. Tā ir saderīga gan ar Sony E-mount, gan A-mount objektīviem (pēdējie ar LA-EA3 pāreju). VG900 ir iespaidīgs XGA OLED elektroniskais skatu meklētājs (2 359 000 punkti), kas atspoguļo kameras korekcijas reālajā laikā. Iebūvēts Quad Capsule Spatial Array 5.1 kanālu telpiskās skaņas mikrofons izcili uztver skaņu un papildu XLR pāreja atvieglo profesionālo mikrofonu izmantošanu. Pilnu informāciju par NEX-VG900 skatīt šeit.

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=Sony&cn=230&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā