Kurš lops izdzēsa, un kāpēc?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Izklaide Kurš lops izdzēsa, un kāpēc?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 41 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #161367
    Leichttraktor
    Participant

    Jautājumi tam, kurš neuzņemas atbildību par mana raksta izdzēšanu.

    Man tik dota zaļā gaisma publicēt tās kategorijas rakstu attiecīgajā foruma sadaļā, ko man varbūt vajadzēja arī pieminēt. Raksta saturs bija skarbs, bet tāda jau tā ideja. Oriģināli raksts bija domāts, tā teikt “citam avotam”, kad to pirmo reizi uzrakstīju, bet ideja tā pati. Izzināt lasītāja iezīmes, iegūt atsauksmes un kritiku, kopīgi pieņemt lēmumu par to vai tam būs vai nebūs būt. Nepiekrītu, ka vienam administratoram šeit būs kā teikt, tā darīt.

    Viens admins mano zaļo gaismu jau deva, un ja atbildīgais par raksta izdzēšanu, ja Jūs esat rakstu saglabājis, apspriedieties savā starpā. Jo tā nebija savu kvēlo fantāziju izgāšana aiz nekā nedarīšanas, tas bija mēģinājums uzsākt iniciatīvu, atsaucoties uz administratora aicinājumu iepludināt šeit jaunu gaļu.

    Tā lūk. Gribi izkauties, dod adresi. e-pasta adresi, nolikšu uz zobiem.

    #320520
    SWC
    Participant

    tavs raksts bija galīga tufta! cepums tam adminam kurš izdzēsa.

    #320521
    grisha
    Participant

    Kuram atkal meeneshreizes?

    Albertino atgriezies?

    #320522
    Leichttraktor
    Participant

    Varēji savu tufta komentāru šeit neatstāt. Nav šeit citu tufta-smadzeņpodu, kas to izpratīs.

    #320523
    SWC
    Participant

    Tak ej arstējies, jeb beidz pīpēt spaisu!

    #320524
    Leichttraktor
    Participant

    Raksta sākumā tika paskaidrota stāsta būtība. Atvainojos, ka neizcēlu to lieliem burtiem. Pats stāsts nebija formatēts izcili, būtu piedodami, ja tur ko palaistu garām, bet nu kopainu tak nevarēja nesaskatīt.

    #320525
    Leichttraktor
    Participant

    Nāv mēnešreizu, katrā ziņā ne man. Es pieteicos brīvprātīgi, rakstu izdzēsa, paskaidrojumu nesaņēmu. Ja nevajag, tad nevajag. Klapē bodi ciet.

    #320526
    MeistarsUnVergs
    Participant

    par kādu rakstu Iesācējtraktors vispār runā? Albertino aptauju vai McBetonam ir bijusi draudzene?

    #320527
    SWC
    Participant

    kaut kadu turtu pa maukam, pec pirmas rindopas apnika lasit

    #320528
    cesedy
    Participant

    Varu derēt, ka shady izdzēsa.

    #320529
    HeisaHopsa
    Participant

    Pacenties neņemt galvā, es jau kādu laiku atpakaļ sapratu, ka notepad.lv lasītāji un daļa admiņu ir diezgan bērnišķīgi.

    Piemērs nav tālu jāmeklē:

    – tu uzraksti rakstu, pieņemsim, bija slikts (nelasīju, nezinu, bet pieņemsim). Vai tāpēc uzreiz ir jāizdzēš? Bet pats galvenais bez jebkāda skaidrojuma?

    – tu uzraksti šeit sūdzību, bet tā vietā, lai kāds tev kaut ko paskaidrotu, tev metās virsū vietējie un sāk braukt augumā.

    Un tā notiek visā šajā portālā – veidot te diskusiju vai prasīt padomu forumā ir bezjēdzīgi, jo pretī tev nāk uzbraucieni un beigās vēl tu sabeidz sev ar to nervus.

    Tāpēc necepies un paskaties uz to no malas – visi šie agresīvi noskaņotie visdrīzāk ir neapmierināti ar dzīvi un ne pārāk laimīgi. Lai taču viņi tad dzīvo, neņem galvā un ej tālāk 🙂

    #320530
    ExDec
    Participant

    Es to viņa tekstu sāku lasīt. Pēc pirmajiem 3 teikumiem jau sapratu, ka tur:

    a) kāds zem pamatīgām ripām;

    b) kādam problēmas ar smadzeņpodu.

    Pareizi darīja, ka izdzēsa.

    #320531
    m_janis
    Participant

    Nu tas, ka šim zināmas problēmas ar intelektu, jau redzams arī no šī posta. Bet te jau nez kāpēc klauniem atļauj uzturēties.

    #320532
    Leichttraktor
    Participant

    Pēc pirmajiem trīs teikumiem? Nē, man nav problēmas ar smadzeņu domu, domu sapratu. Bet tu esi riktīgs pipele ar saviem uzbraucieniem. Smieklīgi, kā bāž savu degunu, kur nevajag. Ja neizlasīji visu, tad ko tu saproti, lai šeit iepostotu kaut ko, kas tiktu ņemts vērā. Ar tevi nemaz vairs nerunāsim.

    HeisaHopsa, tā arī darīsim. Varēju, protams, noformatēt visu šikāk, cenzūru apgāju un iespējams ar brīdinājumu par 18+ bija par maz, bet būtu cienīgi kādu paskaidrojumu atstāt, vismaz minimālas modifikācijas veikt pirms izdzēst tā vienkārši.

    #320533
    Leichttraktor
    Participant

    Uztaisi vēl manam postam literāra darba analīzi, varētu būt interesanti noskatīties kā izpaužais tavs intelektuālais pārākums.

    #320534
    Draxo
    Participant

    Rupjības, apvainojumi un vēl pat draudi reālajā dzīvē – kāpēc vēl viņš nav nobloķēts? Un atļaujas kaut ko vēl pīkstēt, ka kāds izdzēsa viņa murgus laukā.

    #320535
    Leichttraktor
    Participant

    Draudi reālajā dzīvē? Es šeit runāju par debatēm caur e-pastu, tikpat labi kā kautiņš reālajā dzīvē, vai pat labāk.

    Murgi? Tu pat nenojaut, kas ir murgi. Salīdzinājumā ar tiem mans raksts bija zefīrs šokolādēs glazūrā, kurš acīmredzot daudziem neiet pie sirds. Ko jūs pie velna darījāt, kad lasījāt manu rakstu, masējāt un pretīgi to sev pašiem atzīt? Kā vēl izskaidro, ka nekādi nesapratāt raksta jēgu, nemaz tam uzmanību nepievērsāt vai pat nemaz neizlasījāt līdz galam, daži eksemplāri tajā jau atzinās.

    Nu nav man rakstnieka talanta, nevaru piedāvāt Game of Thrones, bet šī nav profesionālā līga un ilgi ko tādu nebiju rakstījis, esmu stipri ierūsējis.. Bet stāsts bija sadalīts attiecīgi, lai izvērtētu, kura tematika katram vairāk iet pie sirds. Un es domāju, ka šeit uzturas intelektuāļi.. bet kā, lai izskaidro to, ka intektuālis nevar nolasīt zemāku intelektu. Iesakņojošies savā jomā un bliež vaļā citās pēc ExDec piemēra. Nu cūcība.

    #320536
    samurajs
    Participant

    Tiešām kāds no moderiem tā pasteidzās, ka arī es nepaguvu izlasīt 🙁 Taisni žēl, ka mūsu pilsoņi tik apzinīgi… Iesaku Viegltraktora kungam iemest linku uz daiļdarbu, lai mēs varētu sniegt tā analīzi.

    #320537
    shady
    Participant

    Ja jau cilvēks prasa paskaidrojumus no administrācijas, tad atbildēšu es.

    Kad ieraudzīju šo tēmu (virsrakstā bija pieminēts kaut kas par betona piedzīvojumiem), vēru vaļā, lai to izdzēstu, jo padomāju, ka atkal tas klauns (albertino) ir uzcepis kaut kādu drazu. Bet ieraudzīju pamatīgu teksta bļāki….sāku lasīt sākumu un sapratu, ka tālāk nespēju. Tā kā pašā sākumā neieraudzīju gaidīto – tēmu neizdzēsu, bet atstāju uz vēlāku laiku (ja komentāros būtu kņada, apskatītos pārlasītu un pieņemtu lēmumu).

    Vēlāk tēmu izdzēsa mans kolēģis. Neko arī pārmest nevaru…


    edited: samurajs pasteidzās

    #320538
    shady
    Participant

    Es laikam būšu tev nabaga jūtas aizskāris….ak tu tētiņ….:D

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 41 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā