Kur iegādāties kvalitatīvas marihuānas sēklas?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Viss pārējais Kur iegādāties kvalitatīvas marihuānas sēklas?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 22 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158858
    420 Community
    Participant

    Sveiki!

    Iesakiet, lūdzu, uzticamu interneta veikalu, no kura var pasūtīt labas sievišķās White Widow sēklas. Ir vairums veikalu ar domēnu *.nl, bet no kura pasūtīt, lai nebūtu vilšanās?

    Paldies!

    #302324
    msh
    Participant

    Būtu labāk interesējies kur lai nopērk prāta sēklas…

    #302325
    Quagmire
    Participant

    Ej nomirsti, vēlams nolecot no deviņstāvenes vai kā citādāk ar specefektiem.

    #302326
    Crow
    Participant

    Ja atrodi, pasaki arī @VPRRP

    #302327
    Quagmire
    Participant

    Nē, paldies. 🙂

    #302328
    web33
    Participant

    varētu gan uzvilkt ,bet oriģinālu a ne apsmidzinātu ar tualetes poda tīrāmiem

    #302329
    MyNegation
    Participant

    Neesmu nekad neko ņēmis, bet varbūt paskaties iekš Black Market https://5onwnspjvuk7cwvk.onion/ un pēcāk padalies pieredzē.

    #302330
    BERILS
    Participant

    pickandmixseeds normaļna , tik šipings laikam tur bij diezgan , vismaz kvalitāte 🙂

    #302331
    garaisezis
    Participant

    es audzēju tabaku, bet par tām neesmu interesējies, lētāk ir nopirkt..

    #302332
    RicoPico
    Participant

    Ja paklausās apkārt, ko cilvēki runā, tad sanāk, ka 1930. gadā kaņepe tika apsaukāta par marihuānu, bet 1937. gadā aizliegta ar likumu. Kāpēc? Lūk… Tas ir pareizais jautājums! Nebūt tāpēc, ka augs ir kaitīgs veselībai. Tieši otrādi- pārāk vispusīgi izmantojams augs, kurš kaitē medicīnas, alkohola, tabakas, pārtikas, tekstila… un vēl dažām industrijām. Jūtubā ir miljards dažādu video, kuri stāsta par vienu un to pašu.

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bwc9pBSsr7k[/youtube]

    Pašlaik pasaulē kaņepes augs pamazām atkal tiek ieviests legālajā apritē. Arī Eiropā cilvēki nāk pie prāta. Holande- pati par sevi, tad Igaunija un Š veice. Pat Latvijā ir aktīvs mēģinājums vākt parakstus par dekriminizāciju. Protams, runa iet par smēķēšanu un neliela daudzuma glabāšanu. Līdz rūpnieciskiem procesiem mums vēl jāaug.

    Starp citu, tepat Latvijā, Burtniekos (Adzelviešu Z/S), industriāliem mērķiem tiek audzēta kaņepe 10 hektāru platībā. Pats par sevi saprotams- THC nesaturoša šķirne. TetraHidroKanabiols ir tas, kas šauj pa štimmi un dod reibumu.

    [img]https://laukubode.lv/wp-content/uploads/2011/01/kenepju_seklas.jpg[/img]

    Raidijumā TE tiek stāstīts par šo Z/S:

    https://vimeo.com/74464038

    Un jā, šī tiešām nav tēma priekš “Latviešu IT potrāla”. Biedri Kristers un msh to uzskatāmi pierāda. :>

    [img]https://spi1.itvnet.lv/upload2/articles/60/607600/images/Marihuanas-1.jpg[/img]

    [img]https://img203.imageshack.us/img203/2525/letslook.png[/img]

    #302333
    msh
    Participant

    Noskatījos to viģiku – tā autors ir tāds pats sviestnesis kā tu, kurš tāpat kā tu, salīdzina pirkstu ar krānu lai tikai būtu iespēja legāli apdolbīties. Kāds sakars tam ka tofika autors, tu un tamlīdzīgi jefiņi grib saļuļķēties zāli lai pēc tam varētu tizli ņirgt par visu ar kaut kādām industrijām un kaut kādiem aizliegumiem? Var jau būt ka amūrikā, kur mēs nedzīvojam, kaņepes kā tādas tiešām ir aizliegtas – cik es esmu manījis, pie mums aizliegtas ir tikai tevi interesējošās kaņepes, kamēr tās, no kurām iegūst šķiedru var brīvi audzēt. Mani vēl uzjautrina visādu jefiņu centieni panākt zāles legalizāciju – būtu labāk savu enerģiju tērējuši cīnoties pret narkotikām, alkoholismu un smēķēšanu, tā vietā lai cīnītos par zāli, kas ķipa esot kaut kas labāks.

    P.N. Tev laikam ļoti nepatīk braukt ar mašīnu – jeb vai tu naivi ceri ka ja tiešām zāli atļautu, tad arī dekriminalizētu braukšanu ar zāli asinīs [jā, es zinu ka tas tests ir pozitīvs vairākas nedēļas pēc tam] ? Vēl viens iemesls, kāpēc zāle ir sūds – tādi frukti kā tu var mierīgi citiem sastrādāt sūdus, tiem citiem pat nenojaušot.

    #302334
    BERILS
    Participant

    Tu ,guli , dir$, ēd , mazgājies savā mašīnā, vai ir citi iemesli kapēc tāds šaurpieris esi ?

    #302335
    BERILS
    Participant

    industrijai šo augu nedrīkst pasniegt , savādāk krahs visām ļurainajām kompānijām. Pat Ķīnā tekstilam… Pirmā forda autiņam virsbūve bij tieši no kaņepes šķiedras, kura protams,bija nereāli izturīga, bet kam tas vairs mūsdienās interesē ja ir plastmas un kartonmetāls.

    #302336
    Participant

    Atbalstu dekriminalizāciju, jo marihuāna nav tāds bubulis, kā to dēvē, bet nu LŠªDZU, izbeidziet tak vienreiz slavināt šo augu! Š is augs patīk daudziem jo daudziem konspirāciju teoriju piekritējiem (valdība aizliedz, jo nav izdevīgi biznesiem, bet tauta mostas un valdība piekāpjas, lai viņus neatklātu).. Nezinu, cik debīlam ir jābūt, lai nesaprastu, ka, ja kaut ko organisku dedzina, rodas indīgas gāzes (tvana gāzes un tiri piri). Ja tu to regulāri elpo, vari pat nedzīt sviestu par kaut kādu vēža dziedināšanu un nerva audu atjaunošanu, kas nav iespējams tīri bioloģiski.

    Kā arī esmu pārliecināts par to, ka, ja labi pameklē, nāves no marihuānas atrastu gan.

    Pats personīgi labāk iedzeru vīnu vai ļoti reti kādu brendiju vai viskiju, nekā velku plaušās deguma radītās gāzes, kā sastāvā ir THC, kas, iespējams, dabīgi ir radusies, lai augs spētu tikt galā ar kaitēkļiem.

    #302337
    aoma
    Participant

    Kādreiz RicoPico likās tāds sakarīgs cilvēks, pēdējā laikā nekas par to vairs neliecina.

    Un pasakiet vēl, ka “zālīte” neiznīcina veselo saprātu, pie tam neatgriezeniski.

    Var jau procentuāli-statistiski salīdzināt alkohola, tabakas un vieglo narkotiku ietekmi uz sabiedrību, bet, ja “mantas brūķētāju” būtu tik pat daudz kā pīpmaņu un iedzērāju, tad cilvēce sen jau būtu atpakaļ kokos sarāpusies.

    #302338
    msh
    Participant

    Narkomāns mani par šaurpieri sauc? 😀

    #302339
    RicoPico
    Participant

    A mēs te simpātiju spēlītes spēlējam? Awww… :>

    Klau, a tīri intereses pēc- Tu šņabi dzer? Galu galā kāda tam nozīme… Katrs izklaidējas kā viņam tīk un vecās tantes uz piemājas soliņa var raukt vai neraukt pieri. Tēma tikpat sūdaina kā spriest par reliģiju, vai kura OS labāka. Vai arī kurš Notepadā ir visforšākais komentāriņu autors. Peace!

    #302340
    faq
    Participant

    Manis pēc varētu koku audzēt podā, bet kretinizē ārā tādi Riko pat vairāk nekā pokaiņu summinātāji. Mudajobi lai legāli varētu apdolbītes, peisto visādus posterus kuros sludina, ka narko kjūro kanceri un atjauno neironus. Blin kreocionisti 2.

    PS. Riko, pirms mēģini atmazatsa, paskaties uz to savu garo, debilizēto penteri ar to video un bildītēm.

    #302341
    msh
    Participant

    Starpība starp tevi un dzērāju ir tāda, ka atšķirībā no dzērāja, tu savu apdolbīšanās metodi slavē un tos, kam tā nepatīk, nod0rs – dzērājs vienkārši rij un nemēģina citiem iestāstīt ka viņa “izklaide” ir par kaut ko pārāka 😀

    P.N. Baigi laba izklaide vispār – kas būs tālāk – izklaidēšanās dauzot galvu pret sienu?

    #302342
    BERILS
    Participant

    a mani kretinē tādi krāni (ūdens) kā Tu. Tavu domu ir grūti saprast ja iet runa par izpausmes līdzekļiem :

    Manis pēc varētu koku audzēt podā, bet kretinizē ārā tādi Riko pat vairāk nekā pokaiņu summinātāji. Mudajobi lai legāli varētu apdolbītes, peisto visādus posterus kuros sludina, ka narko kjūro kanceri un atjauno neironus. Blin kreocionisti 2.

    PS. Riko, pirms mēģini atmazatsa, paskaties uz to savu garo, debilizēto penteri ar to video un bildītēm.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 22 kopumā)
  • Tēma ‘Kur iegādāties kvalitatīvas marihuānas sēklas?’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā