Nokia 5230

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #152020
    arasmandas5
    Participant

    Sveiki,pirms trim dienam tika iegadats Nokia 5230,bet taja momenta pat nenojautu ka laipna nokias tante man nelaus instaleti softu kuru es gribu,bet tikai to kam viss kartiba ar sertifikatu un tadu softu i-neta ir pamaz.

    Tatad veletos uzzinat vai ir iespeja uzhakot telefonu bez sava personiga sertifikata,jo diemzel jau 3dienu no si saita https://cer.opda.cn/ nevaru sagaidit sertifikatu,un cik sapratu pec viena krievu foruma tad vini ir izbeigusi sertifikatu izsniegsanu uz nenoteitku laiku .Visur kur mekleju ka pirmais solis,lai varetu uzhakot mobilo telefonu si sertifikata sagadasana ir pirmais solis 🙁

    #245969
    TokRa
    Participant

    Sertifikātu pieprasi te: https://allnokia.ru/symb_cert/

    #245970
    Foxsk8
    Participant

    P.S. Mans Nokia 5230, kas tika iegādāts pirms mēneša, jau atrodās garantijas remontā, sistēmas skaņas gļuks, ne mp3, ne sistēmas skaņas, laikam skaļrunis paļiķel.

    #245971
    web33
    Participant

    Tā ir ka pērK MAXIMÄ€ 😀

    #245972
    arasmandas5
    Participant

    ”3. Через 12-24 часа вводим в форму IMEI еще раз. Если сертификат не готов, повторяем процедуру еще раз через несколько часов.” Jautajums tokrai tadat man pec 12h es nezinasu vai ir gatavs bet vadisu visu laiku imei nahalavu 😀 un gaidisu?

    Foxsk man ar skanu viss kartiba bet vins paris reizes restartejas pats no sevis randoma.Palasot nokia forumus sapratu ka neesmu vienigais tads.

    #245973
    TokRa
    Participant

    Ja būs gatavs, tiks piedāvāts to lejuplādēt.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā