Dateks.lv – autorizēts GoPro produkcijas izplatītājs Latvijā!

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Raksti Dateks.lv – autorizēts GoPro produkcijas izplatītājs Latvijā!

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162490
    samurajs
    Participant

    2016. gada oktobrī Dateks.lv ir kļuvis par autorizētu GoPro produkcijas izplatītāju Latvijā. Š ādu godu mūsu valstī izpelnījušies vien pāris interneta veikali, tāpēc varam būt lepni, ka pasaulē populārākais sporta un atpūtas kameru (action cam) un to aksesuāru ražotājs novērtē, uzticas un pilnvaro izplatīt savu produkciju tieši Dateks.lv interneta veikalam.

    Autorizācija vispirms nozīmē to, ka pie mums ir iespējams iegādāties tikai caur oficiāliem kanāliem nākušu GoPro produkciju. Attiecīgi Dateks.lv interneta veikalā iegādātai GoPro produkcijai Jūs vienmēr saņemsiet garantiju, ka iegādātā prece ir oriģināla, autentiska, paredzēta tieši mūsu reģionam un tai tiks nodrošināts pilns atbalsta serviss visa garantijas perioda laikā. Otrkārt tas nozīmē labas cenas, plašu kameru un to piederumu sortimentu, un vienmēr pieejamus preču atlikumus vietējā noliktavā.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_gopro_01_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_h3_1.png[/img]

    Pašreizējais GoPro produktu portfelis ir balstīts uz trim jaunākās HERO5 paaudzes sporta kamerām – HERO5 Black, HERO5 Session un HERO Session.

    #327614
    msh
    Participant

    Kas šitentajām figņām attaisno tās skaistās cenas – izmērs?

    #327615
    russo
    Participant

    Apsveicam. 🙂 Bija man viens Pro 4 Black. Tomēr tagad domāju par labu vienam ķīnietim kuram price/performance ir 3X labāka. Un ķīnietis nepisājas ar garantijām, bet gan atsūta džekiem jaunu kameru. 🙂

    #327616
    Anonīms
    Neaktīvs

    @ russo vari nosaukt konkrētu modeli?

    #327617
    Nelabojams
    Participant

    Nekad neesmu varējis saprast šo daiktu jēgu. Pagarināt krānu soctīklos? Masturbēt pie ekrāna savā nodabā? Viens pasaulslavens zīmulis par to ļoti dārgi samaksāja… Vienīgais sakarīgais pielietojums – pietiekami nopietnam vai profesionālam sportistam analizēt savas vai savu kolēģu darbības.

    P.s. Pats nodarbojos ar šādu tādu “ekstrīmu”, bet nekad nav bijusi doma to visu filmēt un, vēl jo vairāk, uzbāzties kādam pēc tam ar to. Pat fotografēju maz, jo tajos apstākļos tas reizēm ir visai smags darbs.

    #327618
    Viestartss
    Participant

    jā, šitā neapdomība ar to kameru stiprināšanu pie ķiverēm tieši priekšā dažkārt vnk uzdzen šermuļus – ja kaut kur lido ar galvu pret šķērsli, tad tā kamera ir pats labākais veids, kā to triecienu koncentrēt vienā punktā un vnk izdzīt kā ķīli cauri ķiveres korpusam. kā jau nelabojamais minēja, formulu čempions tam ir ļoti labi zināms piemērs – cik zinu, kritiens pats par sevi nebija nekas baigi traks, bet ļoti labi trāpīja tieši pa kameru…

    #327619
    bilsiic
    Participant

    Man pietiek ar SAMSUNG Gear 360°. Smuki noderēja draugu kāzās, neko nevar palaist garām, nav jāstreso.

    Tik Youtube nogriež 360°video tik tālu, ka no 4K labi ja paliek 400p. Jāgaida atbalsts no yotube puses vai jaskatās ar 360° brillēm…

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā